Rejseforedrag: Kør-selv i New Zealand

Kom til gratis inspirationsaften om kør-selv-ferie i New Zealand

Drømmer du om at opleve New Zealands spektakulære bjerge, frodige regnskove og ikoniske maori-kultur? Så kom til vores rejseforedrag, hvor vi deler ud af vores viden, tips og råd til autentiske oplevelser i det newzealandske.

På en enkelt aften tager vi dig med til det bedste, New Zealand har at byde på: Fra Nordøens boblende mudder og farvestrålende søer til Sydøens dramatiske gletsjere og unikke dyreliv. Kom med på en fascinerende rejse gennem grønne bakker, dybe kløfter og snorlige vinmarker. Intet sted i verden finder du så meget smuk og varieret natur på så lille et område.

Vores rejseforedrag er for dig, der endnu ikke har rejst i New Zealand og gerne vil introduceres til landets oplevelser. Eller måske mangler du inspiration til at beslutte, hvor ferien skal gå hen, og ønsker en overordnet gennemgang af, hvad New Zealand har at byde på.

Gennem personlige oplevelser, inspirerende rejsebilleder og et indblik i de største highlights giver vi dig inspiration til at finde de helt særlige newzealandske oplevelser. Kom med til vores inspirationsaften og få en smagsprøve på de eventyr, der venter på en kør-selv-ferie i New Zealand.

Datoer og tilmelding

oktober 2019ButikDatoTidspunktStatus
Kør-selv i New Zealand, OdenseOdense30-10-201917:30Venteliste

Find mere inspiration til din rejse her