Batemans Bay - Kajaksejlads i Batemans Bay

Havkajak på Batemans bay

Nyd den smukke natur fra kajakken men I stille sejler ind mellem mangroveskove og fascinerende østersfarme. Få et unikt indblik i områdets historie, men I padler under broer og forbi husbåde ind i floderne bag bugten. 

Fra 396 kr.
Pr. person inkl. instruktion, kajak, flydevest, engelsktalende guide samt varme drikke

Rejseperiode: 2019 / 2020

Afgang: Dagligt
Undtaget 25. december

Varighed: kl. 08.00 og 14.00, ca. 2 timer

Gruppestørrelse:
Min. 4 personer maksimalt 12 personer

Bestil udflugten hos din rejsespecialist

Få et tilbud

Om udflugten

Kajaksejlads gennem mangrove og østersfarme

Oplev Batemans Bay på en afslappet guidet kajaktur i og omkring Batemans Bay Harbour inklusiv kaffe, te eller varm chokolade serveret direkte på kajakken, mens du flyder i bugten. Aboriginerkultur, færgetrafik, tømmermøller og fisketrawlere har alle spillet en rolle i historien om ​​Batemans Bay. I  glider i stilhed under broer, forbi vidunderlige restauranter og ude i bugten giver guiden en god indsigt i områdets historie og dyreliv. En interessant og smuk måde at opleve naturen. Alle kan deltage.
Turen starter under Batemans Bay Bridge på nordsiden, og efter en grundig instruktion går turen ud i Clyde floden langs havnefronten til det åbne farvand i Batemans Bay. I fortsætter ind i fortryllende Clyde River og mangrove. Sejladsen følger Clyde River National Park og nogle af de mange østersfarme, før I vender tilbage til byen for en varm kop kaffe, te eller kakao, leveret kajakkerne fra Innes Boatshed. Nyd livet og vent på chancen for måske, at se de store Stingray-rokker svæve forbi under overfladen, før turen slutte tilbage ved broen.

Udflugten inkluderer

  • Guidet kajaksejlads i havkajakker
  • Grundig instruktion
  • Kajak og flydevest
  • Kaffe, te eller kakao

Husk at medbringe:

  • Afslappet og praktisk tøj
  • vandflaske
  • kamera

Kort

Vis på kort