Gilberts Motor Museum i Strathalbyn

Forretning forvandlet til intimt motormuseum

I 117 år havde Gilbert familien drevet Gilbert Motors på High Street 34, da de besluttede sig for at lukke i 2018. De havde tidligere fremstillet og solgt Treblig cykler, motorcykler, diverse køretøjer og husholdningsapparater. Gilbert Motors var nærmest en institution i Strathalbyn, og High Street 34 var blot kendt som ” Gilbert's”.

Strathalbyn Tourism Association så muligheden for et motormuseum i lokalerne, der tidligere også husede en tankstation og garage. Med hjælp fra Gilbert familien, frivillige og ejere der låner deres køretøjer ud, åbnede Gilbert Motor Museum i august 2019. I dag er samlingen vokset og det hyggelige museum udstiller alt fra klassiske motorcykler- og biler, interessant motorhistorie, reservedele og smukke, gamle messingskilte.

Gilbert Motors Museum ligger ca. 50 kilometer syd for Adelaide, så du kan sagtens opleve det på en dagsudflugt. Du kan også kombinere museet med at besøge nogle af de mange vingårde i fx McLarren Vale – et af Australiens ældste vinområder.

Kort

Vis på kort

Oplev South Australia - Skab din egen historie