Jervis Bay

Verdens hvideste sandstrand

Man forstår godt, at bugten Jervis Bay er en yndet get-away destination med sine tre timers kørsel syd for Sydney. En perfekt tilføjelse til jeres kør-selv-ferie i Australien. Her på verdens yderste kant bliver du budt velkommen af storslået natur og krystalklart vand. Her udgør verdens hvideste sandstrand et tropisk grænseland mellem landets vilde dyreliv og havets farverige univers af delfiner, hvaler, fisk og pingviner. Her, hvor bushen fortsætter helt ned på stranden, er det som om, at bugten på eventyrlig vis opsummerer alt, hvad der er fantastisk ved Australien. Og alt sammen finder I i nærheden af bugtens omtrent 70 km. lange kystlinje, der omsluttes af nationalparker.

Inspiration

Legesyge sæler og delfin-cruise

Naturens dramatiske seværdigheder og mangfoldige dyreliv vil overvælde jer i samme øjeblik jeres australske kør-selv-ferie fører jer til Jervis Bay. Her ved Det Tasmanske Hav, hvor perlerækker af paradislignende strande byder jer velkommen. Her på Hyams Beach, hvor verdens hvideste sand ligger som en dyne langs vandet. Her, hvor det vilde dyreliv ikke er svært at spotte på køreturen mellem de små hyggelige kystbyer.

Det krystalklare vand har en dragende effekt, der vil være svær at modstå for snorklere og dykkere. Her i området omkring de magiske klippeformationer ved Scottish Rocks er der omkring 30 dykkersteder, hvor I kan boltre jer med de mange sæler, der legesygt vil efterligne jeres bevægelser. Jervis Bay er særligt kendt for sine delfiner, som en af de mange delfin-cruises vil tage jer helt tæt på.

Vandretur og kænguruer på stranden

For de eventyrlystne er den lettilgængelige slentretur ’White Sands Walk’ i den sydlige del af bugten ved Chinamans beach et oplagt valg. Den 2,5 km. lange stifører jer igennem et malerisk landskab af hvide sandstrande og bushlandskaber med flygtige glimt af hoppende delfiner i bugtens nære horisont, farverige papegøjer i trætoppene og kænguruer på stranden. Eller hvad med en enkelt overnatning i telt på lagunestranden i Honeymoon Beach, hvor I vil vågne op til lyden af hoppende kænguruer og strandens bølger?

Kort

Vis på kort