Pas- og visumregler for Australien

pas- og visumregler for danske statsborgere, der ønsker at rejse til Australien

Det er dit eget ansvar at sikre, at du overholder Australiens ind- og udrejseregler. Det er landets myndigheder, som fastlægger ind- og udrejsereglerne for landet, og det er dem, der kan afgøre, om du opfylder kravene.

 • Visumpligt for danske statsborgere.
   
 • Turistvisum til Australien er som udgangspunkt gyldigt i op til 3 måneders ophold.
   
 • Passet skal være gyldigt minimum 6 måneder efter endt ophold. Rejsende skal være i besiddelse af en gyldig retur flybillet.
   
 • Visumansøgning til Australien samt andre typer af midlertidig arbejds- og opholdstilladelse, bør søges senest 3 uger før rejsens påbegyndelse, via Australian Government’s Electronic Travel Service https://immi.homeaffairs.gov.au/visas/getting-a-visa/visa-finder - eller ved henvendelse til den australske ambassade i Berlin.
   
 • Hvis du rejser via USA til Australien, skal du huske, at du også skal udfylde en elektronisk ESTA ansøgning for at blive godkendt til indrejse/transit i USA. ESTA forhåndsregistreringen giver dig ingen garanti for indrejsetilladelse i USA, men tjener kun som en tilladelse til at flyve til USA. Det er dit eget ansvar at udfylde din ESTA ansøgning korrekt senest 72 timer før din afrejse. Ukorrekte oplysninger eller for sen ansøgning kan medføre indrejseforbud i USA. ESTA registreringen koster 21 USD.
   
 • Det anbefales altid at søge oplysning om gældende pas- og visumregler på ambassaden/konsulatet, da reglerne kan ændre sig med kort varsel.

Adresser på Australske Ambassader

Australiens ambassade i Danmark
Dampfærgevej 26, 2. sal
2100 København Ø
Tlf. 70 26 36 76
www.denmark.embassy.gov.au

Australiens ambassade i Tyskland
Wallstrasse 76-79
D-10179 Berlin
Tlf. 0049 30 880088 333
www.australian-embassy.de