Rejser til Australien

Besøg landet "Down under"

Forbered jer på et af jeres livs største eventyr i landet ”Down under”. En kør-selv-ferie i Australien åbner op for et væld af oplevelser i vilde naturlandskaber, spændende byer og kæmpe koralrev. Der er mange veje at tage. Hvad for nogen skal dine være?

Drømmer du om at køre ad støvede røde veje imens naturen og dyrelivet åbenbarer sig for dig? Drømmer du om at komme helt tæt på koalabjørne og kænguruer i deres naturlige habitater? Eller er det mere de farverige fisk og koraller i Great Barrier Reef der trækker i dig. Måske er det følelsen af vind i håret, når du kører på motorcykel eller i cabriolet langs Great Ocean Road? Uanset hvad, du længes efter, så findes det i Australien.

Australien er kontrasternes land med ørken og regnskov, civilisation og vildmark med udfordringer og eventyr for alle - uanset alder og ferieønsker. På denne side finder du masser af inspiration til Australien-rejser og vores forslag til kør-selv-rundrejser i det magiske land. Du kan for eksempel leje en bil eller et motorhome, og dermed få den ultimative frihed.

Vi bruger vore viden til at hjælpe dig
Australien er et land fyldt med oplevelser, og dem er vi specialister i. Vi har kørt det store land tyndt. Vi har glampet i bushen, været helt tæt på det fantastiske dyreliv, og vi har nydt de lækre luxury lodges. Vi bruger vores viden til at hjælpe dig med at få tilpasset din rejse til Australien, så din ferie bliver lige som du ønsker.

Naturbrande i Australien: Hvordan skal du forholde dig som rejsende?

Det får du på din rejse til Australien:

  • Mangfoldig natur
  • Vildt dyreliv 
  • Lækker mad og vin
  • Sprudlende storbyer
  • Spændende kultur

 

Tag til rejseforedrag

Ønsker du mere inspiration til din Australien-rejse, så kan du komme til gratis rejseforedrag. Læs mere her 

 

Vi ved, hvordan du kan opleve Australien. Har du spørgsmål? Dem besvarer vi med glæde

Kontakt

 

Områder

Vis på kort

Hvordan vil du rejse?

Få masser af oplevelser undervejs

Skal vi hjælpe med at skræddersy din rejse?