Rejseforedrag: Australiens højdepunkter

GRATIS FOREDRAG OM KØR-SELV I AUSTRALIEN

Kom med på en rejse til Australiens højdepunkter! 

Rød ørken og outback, frodige vådområder, store sletter og fabelagtige koralrev. Den centrale og vestlige del af det australske kontinent er kontrasternes Australien. Oplev Northern Territory fra det røde centrum med ikoniske Uluru (Ayers Rock), Alice Springs og Kings Canyon til det frodige nord med Darwin og nationalparkerne Kakadu, Katherine og Litchfield. Nyd Australiens største stat, Western Australia - fra det frodige sydvest med vinmarker og Karri-skove til ørkenlandskaber og fabelagtigt koralrev langs Det Indiske Ocean. 

Den australske sydkyst er stedet for de helt store panoramaer og en overvældende variation i både landskab og dyreliv. Fra Snowy River til Tasmanien, Great Ocean Road og Kangaroo Island. Den sydlige del af det australske kontinent dækker over hele 4 delstater og strækker sig fra Stillehavet til det Indiske Ocean. Oplev barske bjergkæder, vinmarker, grønne nationalparker og et fabelagtigt dyreliv. Kom og hør om alle de spændende muligheder i de tre stater Victoria, Tasmanien og South Australia - og hvordan de opleves bedst.

Har du ikke bestilt din rejse endnu? Eller mangler du inspiration til at vælge, hvor ferien skal holdes? Så er dette foredrag noget for dig. Til vores inspirationsaften giver vi dig et overordnet indtryk af, hvad destinationen har at byde på, og om det er der din næste drømmeferie skal gå til.

Datoer og tilmelding

Dette foredrag er afholdt. Hold øje med nye datoer her på siden.