Eventyr i Western Australia og cruise i The Kimberley

28 dages kør-selv-forslag gennem Western Australia, fra Perth til Broome med krydstogt til The Kimberleys

Oplev Western Australia fra storby, strande og frodige vinmarker, til rød Outback, fascinerende nationalparker, koralrev og et unikt dyreliv både på landjorden og i vandet. Tag på eventyrcruise i det den uopdyrkede Kimberley region og nyd livet med forkælelse og uforglemmelige eventyr.

Turen er vores forslag til en kør-selv-rejse i det vestlige Australien, hvor der er masser af spændende oplevelser undervejs. Hvis I har ønsker om at tilpasse turen, så hjælper vi gerne med at tilpasse rejsen til jer.

Fra 98.370 kr.
pr. person inkl. flybillet, ophold i dobbeltværelse i 20 nætter, heldagstur til Rottnest Island, 17 dages 4WD billeje og 8 dages krydstogt med Kimberley Quest inkl. helpension, daglig udflugt og scenic flight

Rejseperiode:
Hele året

Startdag:
Dagligt men skal passes ind efter start på krydstogt

Varighed:
28 dage/27 nætter

Længde: 
Ca. 4.580 km 

Klimapåvirkning:
16.312 kg CO2 samlet for 2 personer - mere om grønnere kør-selv-ferier

 

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

Få et tilbud

Dagsprogram

Perth

Velkommen til Perth og Western Australia. Her i byen kan I opleve, at folk hilser på hinanden på gaden, hvilket blot er en blandt mange charmerende facetter ved denne storby. Perth er også en moderne storby med højhuse og grønne områder, og fra Kings Park, der ligger højt i den nordlige ende af centrum, får du en flot panoramaudsigt til skyskraberne i byen. Byen ligger kun 15 km fra Det Indiske Ocean og gennem byen løber Swan River, der er opkaldt efter de sorte svaner – et symbol for Western Australia.

Overnatning: Perth.

Perth og Rottnest Island

I dag har vi inkluderet en heldagstur til den fascinerende ø Rottnest Island i Det Indiske Ocean. I tager færgen til øen, og efter ankomst bliver i udstyret med cykel og cykelhjelm. Tag nu på rundtur på Rottnest, nyd de dejlige strande og oplev de fascinerende og meget tillidsfulde små Quokkaer. Sidst på eftermiddagen går turen igen med færgen tilbage til Perth.

Overnatning: Perth. 

Margaret River

Dagen er fri til at udforske denne skønne og frodige del af Western Australia. Her finder I masser af vingårde og lokale producenter af madvarer med hyggelige butikker, lækre hvide sandstrande og en stribe nationalparker.

Overnatning: Margaret River.

Margaret River - Albany (374 km)

Turen går videre fra Margaret River mod dagens mål Albany. Undervejs kan I evt. gøre en afstikker til Peberton og tømmerbyen Manjimup, og en del af eftermiddagen bør I bruge på at nyde Gloucester National Park, med sine voldsomt høje Karri træer. Gør også en stop i den lille by Denmark ved kysten.

Overnatning: Albany. 

Albany - Wave Rock (351 km)

Nu går turen væk fra sydkysten og ind i landet. Turen mod Wave Rock tager jeg igennem frodige Stirling Range Nationalpark, som absolut er et besøg værd. Herfra går turen videre ind i landet gennem et noget mere øde område til den fascinerende Wave Rock, der ligner en massiv forstenet bølge.

Overnatning: Wave Rock.

Wave Rock - Swan Valley (327 km)

I dag vender I bilen tilbage mod vestkysten og den nordøstlige udkant af Perth. Målet er Swan Valley kun ca. en halv times kørsel øst for Perth, men med en helt anden landlig stemning. Området er Western Australias ældste vinregion med en historie der strækker sig små 200 år tilbage.

Overnatning: Swan Valley.

Swan Valley - Cervantes (207 km)

I dag fortsætter i nordpå ud af Swan Valley og de bebyggede områder til det mere øde kystområde. Dagen mål er Cervantes og Nabung National Park kendt for sine forunderlige, Pinnacles, som rejser sig fra den flade ørken.

Overnatning: Cervantes.

Cervantes - Kalbarri (379 km)

Idag fortsætter I nordpå ad hovedvejen. Kør lang West Coastal Highway til Kalbarri National Park og Kalbarri. Vi anbefaler at I bruger eftermiddagen på et besøg i nationalparken og Murchison floden, med spektakuklære slugte og smuk flora. Selve byen Kalbarri er en hyggelig kystby som ligger ved udmundingen af Murchinson floden.

Overnatning: Kalbarri.

Kalbarri - Monkey Mia (398 km)

Dagens mål mod nord er Monkey Mia og Shark Bay. Ved ankomst til området ved Shark Bay bør I besøge Hamelin Pool og betragtet de fascinerende og levende stromatolitter, som rejser sig fra sandbunden under vandet.  Gør ligeledes stop ved den smukke hvide Shell Beach, en 110 km lang strand skabt af milliarder af små hvid muslingeskaller. Nyd den smukke udsigt fra Eagle Bluff, før I ankommer til byen Denham og Monkey Mia.

Overnatning: Denham / Monkey Mia.

Monkey Mia - Carnarvon (352 km)

Brug morgenen på et møde med delfinerne i bugten. Så fortsætter I igen nordpå langs kysten til Carnarvon ved udmundingen af Gascoyne floden. Carnarvon er det kommercielle centrum for området omkring floden.

Overnatning: Carnarvon.

Carnarvon - Bullara Station (280 km)

Fra Carnarvon går turen nu mod Coral Bay og Ningaloo Reef området. Lige efter Minilya Roadhouse kan I tage vejen mod bugten, hvis I allerede idag vil have et kig på strand og livet i havet. Ellers fortsæt det sidste stykke nord på til Bullara Station, en hyggelig Outback Station.

Overnatning: Bullara Station eller Coral Bay

 

Bullara Station og Coral Bay / Ningaloo Reef (136 km)

Dagen er fri til at udforske kysten, vandet og i særdeleshed revet. Tag fx en halvdags snorkel cruise og kom helt tæt på de majestætiske Manta Rays, som lever i havet omkring revet.

Coral Bay er centrum for det fabelagtige Ningaloo koralrev og Ningaloo Marine Park. Koralrevet er fuldt ud på højde med den mere kendte Great Barrier Reef på østkysten. Allerede når I træder ud i vandet direkte fra stranden, vil I kunne betragte små rokker og masser af fisk. Her kan i snorkle med direkte fra stranden med bl.a. skildpadder. 

Bullara Station - Karijini National Park (561 km)

Dagens køretur er lang så vi anbefaler en tidlig start. Turen går nu ind i det indre og noget med rustikke og øde del af staten, men samtidig et fantastisk indblik i forholdene i de småt befolkede områder i det indre af landet. I kører via småbyerne Yannarie og Rocklea til Karijini og Karijini Nationalpark.

Overnatning: Karijini.

Karijini National Park

Brug dagen på at drage på opdagelse i Karijini Nationalpark. Området er Western Australias andenstørste nationalpark. En god start på dagen vil være at besøge det lokale Visitors Centre, hvor de lokale kan udpege favorit steder og højdepunkter. Landskabet er gennem millioner af år blevet formet af erosion og vand, og byder på imponerende smukke klippeformationer krydret med små svømmehuller bandet med grønne bregner. Dyrelivet byder sig til med et bredt udvalg af fuglearter, rock wallabies, kænguruer, echidnas og goanaer.

Overnatning: Karijini.  

Karijini National Park - Port Hedland (362 km)

Fortsæt nu turen mod nord gennem den tørre landskab i det indre af landet, tilbage til kysten og Port Hedland. Området har rødder til produktionen af jernmalm og tog også del i det store "goldrush". Dagens mål, Port Hedland, er centrum for malmeksporten i Pilbara regionen. 

Overnatning: Port Hedland

Port Hedland - Broome (604 km)

Dagens tur er lang så vi anbefaler en tidlig start. fortsæt nordpå langs det Indiske Ocean og Eighty-Mile Beach. Vejen tager jer gennem The Great Sandy Desert. Dagens mål er Broome, berømt for sin smukke natur og dejlige strande. 

Overnatning: Broome.

Broome og sejlads til Cape Leveque

Dagen kan I bruge til afslapning på stranden eller yderligere udforskning af Broome. Sidst på eftermiddagen bliver I afhentet på hotellet og kørt til havnen og det ventende skib, Kimberley Quest II. Vel ombord bliver I budt varmt velkommen af kaptajnen og hans besætning. Afgang fra Broome i solnedgangen, hvor I kan nyde en drink mens der sejles forbi Cable Beach, og solen synker i horisonten.

Overnatning: Kimberley Quest II.

Sejlads - Buccaneer Archipelago, Dugong Bay og Talbot Bay

Her til morgen sejler I på tvær af det store King Sound, og krydser ind blandt tusinder af småøer i Buccaneer øgruppen. Omkring Dugong Bay kastes anker, og I drager ud på eventyr i en af de mindre både med bl.a. en mulig afkølende dukkert i et ferskvands vandhul. Senere på dagen komme I til Talbot Bay, hjemsted for et af de helt store ikoner lang Kimberley kysten, Horizontal Falls. Endnu engang går I i de mindre både og sejler helt tæt på dette spændende naturfænomen. Eftermiddagen går med endnu en udflugt om bag Cyclone Creek til fantastiske klippeformation.

Overnatning: Kimberley Quest II.

Sejlads - Collier Bay, Montgomery Reef og Red Cone Creek

Det er tidlig morgen og nu har I muligheden for at prøve lykken med Barramundi fiskeri i Collier Bay. Dagen fortsætter med sejlads til eventyrlige Montgomery Reef, som dækker et område på mere end 300 km2. Oplev skiftet til lavvande og nyd de vandfaldslignende effekter. Endnu engang er det tid til oplevelser fra de små både, og I sejler ud for at betragte fiske- og fuglelivet i området med bl.a. skildpadder og  havfugle. Eftermiddagen nydes med et cruise til Red Cone Creek, med mulighed for en afkølende dukkert eller en mulighed for at prøve lykken med at fange Mud Crabs.

Overnatning: Kimberley Quest II.

Sejlads - Doubtful Bay, Sale River og Raft Point

Endnu en morgen med mulighed for at søge lykken med en fiskestang, og chancen for at få en Barramundi eller måske en Threadfin laks på krogen mens I sejler rundt i de bugterne i Doubtful Bay. Dagen byder på spændende oplevelser på Sale River med besøg ved regnskovs vandhuller, og på vejen retur og muligheden for at se oldgammel men velbevarede klippemalerier.

Overnatning: Kimberley Quest II. 

Sejlads - Kuri Bay og Camden Harbour

Der er dømt afslapning ombord mens skibet krydser forbi Augustus Island og den afsidesliggende bosættelse ved Kuri Bay. Ved Camden Harbour besøger I på Sheep Island, de gamle og forladte gravsteder for de første europæiske bosættere der kom til området i 1860´erne. I løbet af eftermiddagen er der mulighed for yderligere oplevelser i de små både, lidt fiskeri eller måske at høste nogle østers, før det igen er tid til afslapning på dækket.

Overnatning: Kimberley Quest II.

Sejlads - Prince Regent River, King Cascade og Cathedral Falls

Det er tidlig morgen når I sejler gennem det smukke indhav St. George Basin. Med udsigten til Mt Trafalgar og Mt Waterloo sejler I nu videre opad Prince Regent River, med fabelagtige udsyn til små vandveje der skærer igennem sluger og sandsten. Ved ankomsten til King Cascade skifter landskabet igen, og her kan I måbe over vand som vælter ud over klippekanten og ikke mindst de enorme bregner og det lokale dyreliv. På landjorden vandres op til toppen af vandfaldene med mulighed for badning i det krystalklare vand, samt den fantastiske udsigt over Prince Regent River. Sidst på eftermiddagen går turen til Cathedral Falls på udkig efter krokodiller og flyvende hunde, alternativt en mulighed for fiskeri i Prince Regent River.

Overnatning: Kimberley Quest II. 

Sejlads - Prince Regent River, Camp Creek og Careening Bay

Her til morgen i det fiskerige vand i Prince Regent River, er det sidste chance for et forsøgt på Barramundi fiskeri. I besøger Camp Creek en smuk vandvej omkranset af majestætiske Paperbark træer. Nyd en vandretur til toppen af klipperne for endnu en dukkert. 
Eftermiddagen bruges på sejlads til Careening Bay, som bl.a. byder på en gammel Boab træ. Slap af ombord og nyd livet med en drink men solen synker bag horisonten og sejladsen fortsætter til Prince Frederick Harbour og Hunter River.

Overnatning: Kimberley Quest II.

Sejlads på Hunter River og scenic fly til Broome

Sidste morgen på skibet med sejlads ved Hunter River og et af de smukkeste områder i regionen. På tur i de små både til klippemalerier og på udkig efter krokodiller og flyvende hunde, mens I nyder fauna og flora i skønne Kimberley en sidste gang. Tilbage på skibet flyver I med helikopter på en rundtur over Mittchell Falls, før I bliver sat af på Mitchell Plateau landingsbane. Her skifter I helikopteren ud med et lille fly, som sørger for at I kommer tilbage til Broome efter 8 uforglemmelige dage på toppen af Australien. Efter ankomst bliver I kørt til jeres hotel.

Overnatning: Broome.

Broome og hjemrejse

Sidste dag er kommet og I kan gøre klar til hjemrejse eller flere eventyr.

Kort

Vis på kort

Galleri

Priser

Fra 98.370 kr. pr. person

Prisen inkluderer

 • Flybillet Kastrup-Perth / Broome-Kastrup
 • 20 overnatninger i dobbeltværelse på turistklasse hoteller
 • 17 dages billeje af full size 4 hjulstrækker
 • Heldagstur til Rottnest Island inkl. cykelleje
 • 8 dages krydstogt i The Kimberleys med helpension, daglig udflugt og scenic flight
 • Lokale skatter
   

Prisen inkluderer ikke

 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Visum
 • Envejsleje på bilen

Om rejsen

Turen er baseret på turistklasse hoteller. Vi kræser gerne lidt mere hvis I har lyst. Kimberley Quest sejladsen kan fås i flere længder fra 4 til 21 dage.

Ekstra oplevelser

Turen er ment som inspiration. kontakt os gerne for ønsker om ændringer som f.eks. ekstra dage i Margaret River, eller spændende oplevelser i vandet ved Ningaloo Reef.

Få et tilbud

Vi glæder os til at skabe din drømmerejse

 • Bestil trygt - Vi er ejet af Danmarks største forbrugerorganisation
 • Personlig rådgivning fra vores dedikerede rejsespecialister
 • 6 x vinder af Danmarks Bedste Ferierejsebureau

X

Gammel Havn 1
9000 Aalborg
Danmark

mail 70116011
X

Sønder Allé 6, 1. sal
8000 Aarhus
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kgs. Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kongens Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Kongensgade 9, 1 etage
5000 Odense
Danmark

mail 70116011
X

Dæmningen 47
7100 Vejle
Danmark

mail 70116011