Rejseforedrag: Australiens højdepunkter

Kom til gratis inspirationsaften om kør-selv-ferie i Australien

Drømmer du om at opleve Australiens autentiske kultur, magiske storbyer og imponerende nationalparker? Så kom til vores inspirerende rejseforedrag, hvor vi deler ud af viden, tips og råd til de største oplevelser i Australiens seks stater og to territorier, der bugner af eventyr.

Vores rejseforedrag er for dig, som ønsker at købe din rejse eller allerede har købt den hos FDM travel. Vi giver en introduktion til dig, der gerne vil vide mere om Australien eller søger inspiration til at beslutte, hvor din næste rejse med FDM travel skal gå hen. Gennem vor ekspertviden giver vi dig et indtryk af, hvad rejsemålet har at byde på af seværdigheder, oplevelser og overnatningsmuligheder kombineret med vore personlige rejseoplevelser.

På en enkelt aften tager vi dig med til det bedste af Australien: Fra pulserende storbystemning i Sydney, Melbourne og Perth til storslåede naturoplevelser i Blue Mountains, Jervis Bay og Tasmanien. Kom med til ødelandskabet i den rustrøde outback med Ayers Rock, få spektakulære undervandsoplevelser ved Great Barrier Reef og oplev landets unikke dyreliv på Kangaroo Island.

Gennem personlige oplevelser, inspirerende rejsebilleder og et indblik i de største highlights giver vi dig inspiration til at finde de største australske oplevelser. Kom med til vores inspirationsaften og få en smagsprøve på de eventyr, der venter på en kør-selv-ferie i Australien.

Datoer og tilmelding