Rejseforedrag: Australiens sydkyst og Tasmanien

Kom til gratis inspirationsaften om kør-selv-ferie langs Australiens SYDKYST OG PÅ TASMANIEN

Drømmer du om at opleve det sydlige Australien samt Tasmanien, så kom til vores rejseforedrag, hvor vi deler ud af vores viden, tips og råd til autentiske oplevelser i det sydlige Australien.

Vores rejseforedrag er for dig, som ønsker at købe din rejse eller allerede har købt den hos FDM travel. Vi giver en introduktion til dig, der gerne vil vide mere om Australiens sydkyst og Tasmanien eller søger inspiration til at beslutte, hvor din næste rejse med FDM travel skal gå hen. Gennem vor ekspertviden giver vi dig et indtryk af, hvad rejsemålet har at byde på af seværdigheder, oplevelser og overnatningsmuligheder kombineret med vore personlige rejseoplevelser.

På en enkelt aften tager vi dig med til det bedste af det sydlige Australien: Oplev de smukke kyststrækninger langs sydkysten, og den afvekslende natur og de små havnebyer. Tag på eventyr i bl.a. Wilsons Promontory, Great Ocean Road, Grampians National Park og på unikke Kangaroo Island samt ikke mindst byerne Melbourne og Adelaide. Tag også med til H.M. Dronning Marys fødeø Tasmanien hvor du kan vandre i Cradle Mountain, køre ad smalle bjergveje med nervepirrende hårnålesving og oplev nationalparker, vinmarker og byen Hobart.

Gennem personlige oplevelser, inspirerende rejsebilleder og et indblik i de største highlights giver vi dig inspiration til at finde de helt særlige sydaustralske oplevelser. Kom med til vores inspirationsaften og få en smagsprøve på de eventyr, der venter på en kør-selv-ferie langs Australiens sydkyst og på Tasmanien.

Datoer og tilmelding

marts 2024 Butik Dato Tidspunkt Status
Australiens sydkyst og Tasmanien Lyngby 04-03-2024 18:00 Ledige pladser
Australiens sydkyst og Tasmanien Aalborg 27-03-2024 18:00 Ledige pladser
maj 2024 Butik Dato Tidspunkt Status
Australiens sydkyst og Tasmanien Online 28-05-2024 17:00 Ledige pladser

Foredragsholderen er Mette Majbritt fra Aalborg

Jeg selv er altid i gang med at planlægge min næste rejse og er i dag så privilegeret, at have besøgt samtlige kontinenter med undtagelse af Antarktis. Naturen er min drivkraft - og især jungle, regnskov, rev og vilde ekstreme landskaber, gør mig glad langt ind i kroppen – jeg kan fx sidde i timevis med mit kamera, for at se et specielt dyr i junglen. Mødet med mennesker fra hele verden, lokale som andre rejsende og finde de små afkroge på min vej, er de ekstra krydderier, der fuldender mine rejser.