Calgary - Canadian Rockies med Banff og Jasper

Canadian Rockies med Banff og Jasper

Heldagstur til nogle af de største naturoplevelser i Canada. Fra Calgary går turen via Banff til Lake Louise. Herfra skal I på Icefields Parkway og ud på Athabasca-gletsjeren. I fortsætter til Jasper National Park inden der køres tilbage til Calgary.

Fra 2.242 kr.
Pris pr. person inkl. transport fra hotel i Calgary t/r, entre til Glacier Adventure og Skywalk, varm frokostbuffet på Columbia Icefield Discovery Centre samt engelsktalende guide.

Rejseperiode: 
Maj - oktober

Afgange:
Daglig  

Varighed:
12 timer


 

Bestil udflugten hos din rejsespecialist

få et tilbud

om udflugten

Et tag-selv-bord af store naturoplevelser

Heldagstur til nogle af de største naturoplevelser i Canada. Fra Calgary går turen mod Canadian Rockies med et kort stop i Banff, før I fortsætter til Lake Louise - søen, hvis vand har farve som smaragder. Søen hed da også Emerald Lake, før den blev omdøbt til Lake Louise efter dronning Victorias datter.

Herfra skal I ud på Canadas mest naturskønne bjergvej, Icefields Parkway, der forbinder Banff og Jasper. Vejen løber forbi over hundrede synlige gletsjere, turkise søer og brusende vandfald. I gør stop undervejs og bevæger jer ud på Athabasca-gletsjeren på et spektakulært "istidseventyr" i den specialdesignede Ice Explorer. I skal også opleve den nyeste attraktion i Jasper National Park, Glacier Skywalk. Hvis vejret er til det, skal I ud på den 30 m lange observationsplatform med glasbund, hvor I har en ubegrænset udsigt over Suwapta Valleys gletsjere.

Udflugten inkluderer:

  • Transport fra hotel i Calgary t/r
  • Engelsktalende guide
  • Entre til Glacier Adventure og Skywalk
  • Varm frokostbuffet på Columbia Icefield Discovery Centre

kort

Vis på kort