Canada - gratis rejseforedrag

Lad os inspirere dig til din næste Canada-rejse

Er du i tvivl om, hvordan du skal opleve Canada? Vil du have frihed til selv at bestemme tempoet på en kør-selv-ferie i Canadas majestætiske bjerge eller tryghed og sammenhold på en rundrejse med rejseleder til Banff National Park?

Vi vil hjælpe dig med at finde dit perfekte rejsemål og de bedste oplevelser til din ferie. Derfor inviterer vi dig med til vores gratis inspirationsaftener om Canada, som vi afholder i vores butikker og online.

Her deler vi ud af vores rejseerfaring, giver gode råd til planlægning af rejsen og fodrer dig med tips til at finde autentiske oplevelser undervejs på din rejse.

Vores rejseforedrag er for dig, der gerne vil vide mere om Canada eller søger inspiration til at beslutte, hvor din næste rejse skal gå hen. Gennem personlige rejseoplevelser og ekspertviden giver vi dig et overordnet indtryk af det naturskønne land, og hvad det har at byde på.

Her på siden kan du finde rejseforedrag som vi holder om Canada lige nu. Vi glæder os til at se dig til en aften fyldt med inspiration og spændende oplevelser.

Det får du til vores rejseforedrag:

  • Et indblik i det bedste Canada har at byde på
     
  • Inspiration til store og små oplevelser på din ferie
     
  • Mulighed for at få svar på dine spørgsmål
     
  • Tips og råd til at planlægge din rejse

Få gratis inspiration nær dig:

Du kan komme til rejseforedrag i vores butikker i Aalborg, Vejle, Odense og Lyngby, når vi afholder fysiske rejseforedrag.

Eller deltag på vores online rejseforedrag og få inspiration i ro og mag hjemme i stuen.