Rejseforedrag: USA og Canada i autocamper

Gratis inspirationsaften om kør-selv-ferie i autocamper i USA og Canada

Drømmer du om at komme helt tæt på USA eller Canadas spektakulære nationalparker, storslåede skove og milevide landskaber? Så deltag i vores online rejseforedrag, hvor vi deler ud af vores viden, tips og råd til at opleve USA eller Canada i en autocamper.

Vores rejseforedrag er for dig, der gerne vil vide mere om autocamperferie i USA og Canada med FDM travel. Eller for dig, der måske mangler inspiration til at beslutte, hvor ferien skal gå hen, og ønsker en overordnet gennemgang af, hvad der er allervigtigst, når du gerne vil rejse gennem USA eller Canada i en autocamper fra os.

På en lille times tid fører vi dig gennem det vigtigste der er at vide om at rejse i vores autocampere: Fra et indblik i de varierende autocampere til en gennemgang af de forskellige typer af campingpladser undervejs. Vi vender fordele og ulemper ved at rejse i autocamper og deler ud af praktiske råd omkring bookingprocessen hos os.

En ferie i en autocamper betyder den ultimative frihed, hvor bagage og seng følger med jer undervejs, og hvor I bestemmer tempoet. Uanset om I er et par, en familie eller venner, så er en autocamper ideel til en kør-selv-ferie i USA eller Canada.

Datoer og tilmelding

Foredragsholderen er Niels fra Aalborg

Jeg elsker at komme ud og vandre i naturen, når jeg rejser. De største naturoplevelser har jeg fået i Grand Canyon og Bryce Canyon. Jeg drømmer hver dag om mine kommende rejser og føler mig enormt privilegeret over at kunne hjælpe andre med at få de bedst mulige ferieoplevelser.

Find mere inspiration til din rejse her

Imens du venter på nye foredrag, kan du se vores seneste foredrag her.

Se filmen
Autocamper i USA og Canada - online rejseforedrag - november 2022
Cruise America motorhome, Utah i USA