Kouchibouguac National Park

Kelly Beach er parkens trækplaster

Kouchibouguac National Park ligger ca. 1-1½ times kørsel nord for byen Moncton. Her kan du fx leje en cykel og begive dig ud på de 60 kilometer cykelstier i nationalparken, der ligger ud mod Saint Lawrence bugten på østkysten af New Brunswick provinsen.

Parken dækker ca. 240 km2 med sandklitter, beskyttede laguner, strandenge og skove, hvilket giver de optimale betingelser for mange fuglearter, men også kolonier af gråsæler og spættede sæler langs stranden. Kouchibouguac tiltrækker mange turister og lokale - specielt Kelly Beach, der er perfekt til børnefamilier. Tag den 1 km lange gangbro, der fører dig over saltmarskgræs og ud til stranden. Tag et net og en spand med, så du og dine børn kan grave efter eremitkrebs, østers og muslinger. Det er i det hele taget overraskende, så meget liv der er i området. Husk  at ligge alt tilbage, når I har kigget på jeres fangst.

De seneste år er det blevet populært at cykle på Fat Bikes - specielle cykler med ekstra brede dæk, der gør det let at komme frem gennem forskellige terræner - det er sjovt. Men du kan selvfølgelig også benytte almindelige cykler og mountainbikes, tage på vandreture, i kano og svømme fra stranden.

Kort

Vis på kort