MC-rejser i Canada på egen hånd

Kør på motorcykel gennem Canadas vilde natur

Selvom sæsonen er forholdvis kort, er det en helt unik oplevelse fx at køre op gennem Rocky Mountains på motorcykel og opleve de fantastiske panoramaudsigter i bjergene. Det er en helt speciel oplevelse at sætte sig op på motorcyklen og mærke vibrationerne fra motoren, mens vinden, varmen og kulden skiftevis pirrer jer med sanseindtryk.

Canada har lige som USA et fremragende vejnet, mens Canadas nordlige placering og mange bjerge gør, at motorcykelsæsonen er noget kortere end i USA. Derfor er det i sagens natur hovedsageligt om sommeren, at I kan opleve Canada på to hjul.

Vi hjælper dig med at skræddersy din rejse
​​​​​​Her er vores kør-selv-forslag på motorcykel i det vestlige Canada, hvor I fx kører langs Stillehavskysten, gennem Rocky Mountains eller Vancouver Island på kryds- og tværs. I kan selvfølgelig også få skræddersyet en motorcykelrundrejse, I kan kalde jeres helt egen.

Vidste du, at du som medlem af FDM kan få 500 kr. rabat pr. booking på leje af MC?
Er du ikke medlem, kan du læse om fordelene og bestille FDM-medlemsskab her.

Vi tilbyder

  • Nyere  modeller indenfor Harley-Davidson
  • Ubegrænset antal kilometer
  • Envejsleje iht. program
  • Sadeltasker til udvalgte modeller
  • Hjelm til fører og passager
  • Lokale skatter/afgifter m.m.

Du skal være minimum 21 år og have gyldigt motorcykelkørekort type A. Vi anbefaler at du også medbringer et internationalt kørekort.

Har du spørgsmål til vores MC-rejser? Vi sidder klar til at hjælpe dig

Sammen finder vi din drømmeferie på motorcykel i Canada

Kontakt os

Værd at vide


Canada bliver til et eventyrland, hvis I tager på MC-rejse. Den friske bjergluft mærkes, når I kører på en Harley-Davidson via de snoede bjergveje i de canadiske Rockies. På Vancouver Island kommer det rige, vilde dyreliv og de enorme tempererede regnskove endnu tættere på - Canada skal simpelthen opleves på to hjul.


Skal vi hjælpe dig med at skræddersy din MC-rejse?