Seattle og Vancouver på motorcykel

8 dages kør-selv motorcykeltur i det vestlige usa og canada

En 8 dages motorcykeltur til en række populære destinationer i den amerikanske delstat Washington og den canadiske provins British Columbia. I begynder turen i Seattle og kører mod øst, indtil I når Spokane. Herefter krydser I grænsen til Canada, hvor I besøger vinområdet Okanagan Valley og fortsætter videre til Kelowna. På turen fra Kamloops til Vancouver følger I den smukke Highway 99, som også kaldes Sea To Sky Highway. Turen slutter tilbage i Seattle.

Turen Seattle/Canada på motorcykel giver jer naturskønne og spændende oplevelser set fra en motorcykel. Vi kan naturligvis tilpasse kør-selv-forslaget efter jeres ønsker, så I får skræddersyet jeres personlige drømmerejse til det vestlige USA & Canada. 

Fra 14.695 kr.
pr. person inkl. flybillet, ophold i dobbeltværelse for 8 dages kør-selv-ferie med hotel og motorcykel (1 motorcykel til 2 personer).

Rejseperiode:
Juni - oktober

Startdag:
Daglig

Varighed:
8 dage/7 nætter

Længde:
1.760 km

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

Få et tilbud

 

 

Dagsprogram

Seattle - Spokane, Washington (480 km)

Om morgenen afhenter I jeres motorcykler på EagleRiders udlejningskontor i Seattle og sætter kursen mod Spokane. Følg vejen mod øst via Snoqualmie Pass, som er et populært skisportsområde på toppen af bjergkæden Cascade Range. Fortsæt gennem Snoqualmie National Forest til Ellensbrug, som ligger midt i Kittitas Valley.

Dagens mål er Spokane, delstatens andenstørste by, som stadig er præget af en vis pionerånd. De første pionerer var hurtige til at sprede rygtet om, at en tur til Spokane var ensbetydende med både en venlig modtagelse og gode forretningsmuligheder. Den livlige lille handelspost var den første by på nordvestkysten, som ikke oprindeligt blev grundlagt af indianere. I overnatter her.

Spokane- Kelowna, BC (448 km)

Fra Spokane følger I Highway 395 og sætter kursen mod den canadiske grænse. Ruten går via byerne Chewelah og Colville. Fort Colville, som blev opført ved Kettle Falls i 1825, udgjorde det største handelscentrum i det nordvestlige landområde for Hudson's Bay Company, der oprindeligt handlede med pels.

I krydser grænsen til Canada i området omkring Grand Forks og sætter derefter kursen vestpå mod Osoyoos, som har et klima og et terræn, der minder om Spaniens. I befinder jer nu i Okanagan Valley, som har frugtbare jorder og et solrigt klima. Det naturskønne bakkede landskab i Okanagan Valley er British Columbias største vinområde. Fortsæt nordpå til Kelowna, som er centrum for al frugt- og vinproduktion i området omkring Lake Okanagan – en tredjedel af alle æbler, der høstes i Canada, stammer herfra. Søen er også kendt for sit legendariske søuhyre, Ogopogo, som efter sigende minder om Loch Ness-uhyret. I overnatter her.

Kelowna - Kamloops, BC (176 km)

Brug formiddagen på at udforske området omkring Okanagan Lake, for der er ikke ret langt at køre til Kamloops. Nyd den utroligt naturskønne rute langs bredden af søen, og følg Highway 97 hele vejen til Kamloops.

Navnet Kamloops kommer af det indianske ord "cumcloups", som betyder "stedet, hvor vandene mødes". Byen blev grundlagt i 1812 som et depot for North West Company, der handlede med pels. Siden voksede byen Kamloops frem på det sted, hvor den nordlige og sydlige arm af Thompson River mødes i Kamloops Lake. I overnatter her.

Kamloops - Vancouver, BC (424 km)

I dag venter en oplevelse i særklasse. Fra Kamloops sætter I kursen mod vest og kører til Ashcroft, hvor I fanger den utroligt naturskønne Sea To Sky Highway (Highway 99). Highway 99 snor sig gennem fem klart adskilte klimazoner i regionen Vancouver Coast and Mountain i British Columbia, fra tempereret regnskov ved Horseshoe Bay via Squamish og Garibaldi Provincial Park til skisportsbyen Whistler.

Magien indfinder sig, når I ankommer til udsigtspunktet øverst i den lille dal, hvori byen Whistler ligger. Her finder I en klynge af små søer, hvori de høje tinder spejler sig smukt. Fortsæt ad den naturskønne rute ved at følge Highway 99 hele vejen til Vancouver, som er jeres base de næste to dage. I overnatter her.

Vancouver

I har hele dagen til at opleve det vestlige Canadas kronjuvel, Vancouver. Byen er rig på træer og grønne oaser og ligger ud til det glitrende Stillehav med bjergkæden Coast Ranges forrevne blå tinder i baggrunden. Vancouver har en afslappet vestkyststemning blandet med en god portion asiatisk charme. Byens Chinatown er den næststørste i Nordamerika, kun overgået af den i San Francisco.

Vancouver er det finansielle, industrielle, handelsmæssige og kulturelle centrum på den canadiske vestkyst. Byen ligner på mange måder resten af Canada, men har også mange karaktertræk, man genkender fra Europa, Asien og USA. Det skaber en glad, afslappet og tilbagelænet stemning. I overnatter her.

Vancouver - Seattle, Washington (232 km)

I dag krydser I grænsen og kører ind i USA igen. Ruten går via Bellingham og Mt. Vernon, som er opkaldt efter den tidligere amerikanske præsident George Washingtons hjem ved Potomac River. Mount Vernon var oprindeligt en handelspost, som blev etableret ved bredden af Skagit River i 1870.

Der er mulighed for at gøre et stop i Everett, hvor I kan få en rundvisning på Boeing-fabrikken. Når er tilbage i Seattle, er det tid til at aflevere jeres motorcykler på EagleRiders udlejningskontor i Seattle og tage til hotellet. I overnatter her.

Seattle - hjemrejse

I dag slutter jeres spændende rejse rundt i det vestlige USA og Canada. Det er på tide at rejse hjem - med mindre I vælger at tage ud på flere eventyr.

KORT

Vis på kort

GALLERI

PRISER

Fra 14.695 kr. pr. person

Prisen inkluderer

 • Flybillet Kastrup/Billund-Seattle retur
 • 7 hotelovernatninger iht. program 
 • 6 dages leje af Harley-Davidson, Indian, Honda eller BMW motorcykel efter ønske
 • Ubegrænset antal kilometer
 • Hjelm til chauffør og passager
 • Lokale skatter/afgifter
 • Envejsleje, hvor det er en del af programmet
 • EagleRider Mobile Tour Guide App med detaljeret rute
 • VIP Check-In på EagleRiders udlejningskontor

Prisen INKLUDERER IKKE

 • Forsikringer i forbindelse med motorcykellejen
 • Måltider, drikkevarer, benzin og drikkepenge
 • Evt. sæsontillæg i.f.m. specielle begivenheder
 • Entrebilletter til fx nationalparker, parkeringsafgifter og vejafgifter
 • Transport mellem lufthavn, hotel og Eaglerider 
 • Rejse- og afbestillingsforsikring

 

Om rejsen

Dette kør-selv forslag er baseret på pris ved 2 personer, 1 motorcykel og ophold i delt dobbeltværelse. 

Der er mulighed for at vælge mellem følgende:

 • 2 personer, 1 motorcykel og ophold i delt dobbeltværelse.
 • 2 personer, 2 motorcykler og ophold i delt dobbeltværelse
 • 1 person, 1 motorcykel og ophold i enkeltværelse.

 

 

ekstra oplevelser

I kan fx forlænge rejsen med en nat eller to før eller efter motorcykelturen eller kombinere med vores andre kør-selv-forslag.

Mere information om MC-rejser i Canada. 

 

 

Få et tilbud

Vi glæder os til at skabe din drømmerejse

 • Bestil trygt - Vi er ejet af Danmarks største forbrugerorganisation

 • Personlig rådgivning fra vores dedikerede rejsespecialister 

 • Kåret til Danmarks Bedste Ferierejsebureau

X

Gammel Havn 1
9000 Aalborg
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kgs. Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kongens Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Kongensgade 9, 1 etage
5000 Odense
Danmark

mail 70116011
X

Dæmningen 47
7100 Vejle
Danmark

mail 70116011