Seattle og Vancouver på motorcykel

9 dages kør-selv motorcykeltur i det vestlige usa og canada

En 9 dages motorcykeltur til en række populære destinationer i den amerikanske delstat Washington og den canadiske provins British Columbia. I begynder turen i Seattle og kører mod øst, til Wenatchee. Herefter krydser I grænsen til Canada, hvor I besøger vinområdet Okanagan Valley og fortsætter videre til Kelowna. På turen fra Kamloops til Vancouver følger I den smukke Highway 99, som også kaldes Sea To Sky Highway. Turen slutter tilbage i Seattle.

Turen Seattle/Canada på motorcykel giver jer naturskønne og spændende oplevelser set fra en motorcykel. Vi kan naturligvis tilpasse kør-selv-forslaget efter jeres ønsker, så I får skræddersyet jeres personlige drømmerejse til det vestlige USA & Canada. 

Fra 18.170 kr.
pr. person inkl. flybillet, ophold i dobbeltværelse for 9 dages kør-selv-ferie med hotel og motorcykel (1 motorcykel til 2 personer).

Rejseperiode:
Juni - september

Startdag:
Daglig

Varighed:
9 dage/8 nætter

Længde:
1.687 km

Kør-selv-forslaget kan skræddersyes til dine ønsker.
 
Du vælger selv:
•    Fly og MC model
•    Rejserute
•    Antal dage
•    Hoteller
•    Oplevelser undervejs

Få et tilbud

 

 

Dagsprogram

Seattle - Wenatchee, Washington (238 km)

Om morgenen afhenter I jeres motorcykel på udlejningskontoret i Seattle og sætter kursen mod sydøst ud af storbyen. Følg vejen mod øst via Snoqualmie Pass, som er et populært skisportsområde på toppen af bjergkæden Cascade Range. Fortsæt gennem Snoqualmie National Forest og ned langs bredden af Lake Keechelus. I forsætter gennem bjergrigt og frodigt landskab syd om søerne Kachess og Cle Elum.  Fra den lille by Cle Elum tager i vejene 970 og 97  nordpå gennem skovrige bjerge til byen Wenatchee

Overnatning: Wenatchee

Wenatchee- Kelowna, British Columbia (350 km)

Fra Wenatchee kører I nordpå langs den østlige bred af Columbia River og sætter kursen mod den canadiske grænse. I byen Chelan krydser i floden og og fortsætter nordpå via en række småbyer. I krydser grænsen ved Lake Osoyoos, som strækker sig fra USA og ind i Canada. I befinder jer nu i Okanagan Valley, som har frugtbare jorder og et solrigt klima. Det naturskønne bakkede landskab i Okanagan Valley er British Columbias største vinområde. Fortsæt nordpå til Kelowna, som er centrum for al frugt- og vinproduktion i området omkring Lake Okanagan – en tredjedel af alle æbler, der høstes i Canada, stammer herfra. Søen er også kendt for sit legendariske søuhyre, Ogopogo, som efter sigende minder om Loch Ness-uhyret. 

Overnatning: Kelowna.

Kelowna - Kamloops, British Columbia (167 km)

Brug formiddagen på at udforske området omkring Okanagan Lake, for der er ikke ret langt at køre til Kamloops. Nyd den utroligt naturskønne rute langs bredden af søen, og følg Highway 97 hele vejen til Kamloops.

Navnet Kamloops kommer af det indianske ord "Cumcloups", som betyder "stedet, hvor vandene mødes". Byen blev grundlagt i 1812 som et depot for North West Company, der handlede med pels. Siden voksede byen Kamloops frem på det sted, hvor den nordlige og sydlige arm af Thompson River mødes i Kamloops Lake.

Overnatning: Kamloops.

Whistler - Vancouver Island, British Columbia (170 km)

Nu venter en oplevelse i særklasse. I forlader Whistler og fanger den utroligt naturskønne Sea To Sky Highway (Highway 99). Highway 99 snor sig videre sydpå og magien indfinder sig, med til udsigtspunkter over en lille klynge af små søer, hvor de høje tinder spejler sig smukt. Fra skiområderne videre via Highway 99 gennem  Garibaldi Provincial Park til Squamish til den tempereret regnskov ved Horseshoe Bay. Her tager i færgen ca. 1 time og  40 minutters sejlads til byen Nanaimo og naturperlen Vancouver Island.

Overnatning: Nanaimo.

Vancouver Island - Vancouver (231 km)

I dag får I en smagsprøve på fantastiske Vancouver Island, og lad det være sagt ærligt, man kan uden problem bruge mange dage på denne dejlige ø. Så har I muligheden for at udvide ferien, så er et par dage mere givet godt ud. F.eks. til natur og dyreopleveler med bjørne og hvaler på vestkysten af øen omkring den lille by Tofino.

Turen idag går sydpå byen Duncan, der populært kaldes City of Totems. Her kan I nyde de smukt udskårne totempæle, der er placeret rundt om i gaderne og besøge Cowichan Native Village. Besøg Quw’utsun’ Heritage Village, der giver et godt indblik i livet på nordvestkysten (åbningstider afhængig af sæson). Forsæt nu til Victoria, og nyd solrige by med den dejlige afslappede og provinsielle atmosfære. Se Victorias smukke huse, haver, offentlige bygninger,  Beacon Hill Park, Mile Zero, the Uplands, Oak Bay og andre historiske steder som Chinatown og Antique Row.

Sidst på dagen tager I færgen fra Swartz Bay (Victoria). Turen over Strait of Georgia tager 1½ time til 231 (Vancouver). I kører det sidste stykke ind til vestlige Canadas kronjuvel, Vancouver. Byen er rig på træer og grønne oaser og ligger ud til det glitrende Stillehav med bjergkæden Coast Ranges forrevne blå tinder i baggrunden. Vancouver har en afslappet vestkyststemning blandet med en god portion asiatisk charme. 

Overnatning: Vancouver.

Vancouver - Seattle, Washington (232 km)

I dag krydser I grænsen og kører ind i USA igen. Ruten går via Bellingham og Mt. Vernon, som er opkaldt efter den tidligere amerikanske præsident George Washingtons hjem ved Potomac River. Mount Vernon var oprindeligt en handelspost, som blev etableret ved bredden af Skagit River i 1870.

I Everett lige nord for Seattle, er der mulighed for et stop hvor I kan få en rundvisning på Boeing-fabrikken. Tilbage i Seattle, er det tid til at aflevere jeres motorcykel på udlejningskontor og herefter nyde sidste aften i Seattle.

Overnatning: Seattle.

Seattle - hjemrejse

I dag slutter jeres spændende rejse rundt i det vestlige USA og Canada. Det er på tide at rejse hjem - med mindre I vælger at tage ud på flere eventyr.

Kort

Vis på kort

Galleri

Priser

Fra 18.170 kr. pr. person

Prisen inkluderer

 • Flybillet Kastrup/Billund-Seattle tur/retur
 • 8 hotelovernatninger  
 • 7 dages leje af Harley-Davidson Heritage Softail (Andre modeller findes)
 • Ubegrænset antal kilometer
 • Hjelm til fører og passager
 • Lokale skatter/afgifter
 • VIP Plus dækning på tyveri & ulykkesforsikring
   

Prisen inkluderer ikke

 • Måltider, drikkevarer, benzin og drikkepenge
 • Evt. sæsontillæg ifm. specielle begivenheder
 • Entrebilletter til fx nationalparker, parkeringsafgifter og vejafgifter
 • Transport mellem lufthavn, hotel og udlejning 
 • Rejse- og afbestillingsforsikring

 

Om rejsen

Dette kør-selv forslag er baseret på pris ved 2 personer, 1 motorcykel og ophold i delt dobbeltværelse. 

Masser af frihed og muligheder:
Vi tilpasser gerne jeres MC tur efter individuelle ønsker.

 • Vælg MC model mellem et stort udvalg fra Harley-Davidson
 • Tilføj ekstra dage før- under eller efter turen
 • Bestem selv hotelkategorier og evt. andre oplevelser undervejs.

 

 

Ekstra oplevelser

I kan fx forlænge rejsen med en nat eller to før eller efter motorcykelturen eller kombinere med vores andre kør-selv-forslag.

Mere information om MC-rejser i Canada.