Niagara-on-the-Lake

En af Ontario´s allersmukkeste byer

Læg vejen forbi Niagara-on-the-Lake - en super charmerende landsby fra det 19. århundrede med blomsterrige boulevarder og afslappet stemning. Byen ligger lige ud til Lake Ontario og midt i Ontario Wine Country. Med Niagara Falls kun 25 km derfra, er byen det perfekte udgangspunkt til den verdenskendte seværdighed.

Gå en tur gennem Heritage District, og du vil støde på finurlige butikker, spændende antikvitetsbutikker, hyggelige spisesteder - måske endda en hestevogn eller to. Det er også værd at opleve forskellige teaterforestillinger under Shaw Festival, der strækker sig over det meste af året. Besøg Niagara Parks Botaniske Have med en meget seværdig rosenhave, lej en cykel og kør langs Niagara River Recreational Trail eller begiv dig ud på Bruce Trail og nyd nogle naturskønne kilometer af den ca. 900 km lange rute.

Niagara-on-the-Lakes måske største trækplaster, er de mere end 20 vingårde i regionen. Du kan køre på opdagelse i området og besøge nogle af vingårdene, nyde smagsprøver og måske endda købe et par flasker lokale vine med hjem. Inniskillin Wines, Peller Estates Winery og Jackson-Triggs Niagara Estate Winery er nogle af de vingårde, der er værd at besøge – måske på en guidet tur, hvor du ikke er afhængig af at køre i bil.

Inspiration

Kort

Vis på kort