Port Hardy - Hvaler, bjørne og Farewell Harbour Lodge

Oplev naturen, når den er vildest

Farewell Harbor Lodge på Berry Island er rammen om nogle af de skønneste naturoplevelser, I kan tænke jer. Lodgen har store panoramavinduer og er omgivet af en terrasse, hvorfra der er spektakulær udsigt over bugten og den imponerende natur. Der er kun få minutters sejlads til pukkelhvaler og spækhuggernes habitat, men også mulighed for at komme tæt på grizzlybjørne. Udflugterne sker med små både eller zodiac’s, men I kan også komme i øjenhøjde med bjørnene, når I til fods møder dem i deres naturlige habitat og på deres betingelser.

 

Fra 23.883 kr.
pr. person i dbl.værelse for 3 nætters ophold på Farwell Harbour Lodge og inkl. fuldpension og 3 dage med wildlife oplevelser. Turen udgår fra Port Hardy.

Rejseperiode:
Juni - oktober.

Afgange: 
Daglig

Varighed:
4 dage / 3 nætter

Aldersgrænse:
Minimum 12 år. 


 

Bestil udflugten hos din rejsespecialist:

få et tilbud

Afslapning og vild natur

Farewell Harbor Lodge ligger på Berry Island, der er en del af verdensberømte Broughton Archipelago Marine Park. Øen ligger smukt placeret mellem Vancouver Island og fastlandet British Columbia. Lodgen er smukt placeret i en beskyttet bugt ved et 10 hektar stort set uberørt skovområde langs den berømte indre passage til Alaska. Her kan man om aftenen se de blinkende lys fra de yatchs, der ligger for anker i bugten eller de større krydstogtskibe, der passerer forbi længere ude i Johnstone Strait.

Farewell Harbor er bygget op om en stor lodgebygning og et tilhørende fællesområde med en dejlig kombineret stue og spisestue samt en bar med en stor murstenpejs. Bygningen har store panoramavinduer og er omgivet af en terrasse, hvorfra der er spektakulær udsigt over bugten og den imponerende natur. Herfra har I mulighed for at se nogle af de flotteste solnedgange, som kan ses i Canada. Terrassen fortsætter som et gangareal til de 8 dejlige suiter, der alle har havudsigt. En rampe fører fra hovedhuset ned til en flydende lodge, hvor der ligger yderligere fire suiter. Alle suiter har eget badeværelse og hele lodgen er har et gennemført rustikt design med masser af cedertræ og andre lokale byggematerialer og har tillige en del kunst fra området, hvilket giver en karakteristisk og afslappende 'westcoast´ feel´.

Naturen ligger lige udenfor døren og frit tilgængeligt fra Farwell Harbor Lodge. Her er bogstaveligt talt kun få minutters sejlads til pukkelhvaler og spækhuggernes habitat, hvilket gør det let og hurtigt at komme frem, når der er hvalobservationer.

Ud over hvaler er der mulighed for at komme tæt på grizzly bjørne. Udgangspunktet er fra små både eller zodiac-både, men det mest fascinerende er til fods. Her kommer I bogstavelig talt i øjenhøjde med bjørnene, når I møder dem i deres naturlige habitat og på deres betingelser.

Dagsprogram

Port Hardy til Farwell Harbour Lodge

Der er afhentning i Port Hardy mellem 09.30 og 10.30, hvorefter I køres til Alder Bay. Omkring kl. 12.00 tager I på en 30 minutters sejltur ombord på en højhastigheds vandtaxi til Farewell Harbour. Farwell Harbor Lodge’s personale ved kajen og efter check ind vil der være velkomstinformation og frokost.

Om eftermiddagen kan I deltage i en tur, hvor I skal på vandet for at se efter dyreliv i det berømte farvand ved Johnstone Strait & Robson Bight Ecological Reserve.

Sidst på eftermiddagen er I igen tilbage på lodgen og kl. 18 er der middag efterfulgt af en briefing om næste dags aktiviteter. Dagen sluttes af med et uformelt foredrag om kystøkologi.

Farewell Harbour Lodge og udflugt til Grizzly-området

Efter morgenmaden mødes I på kajen klokken 8 for at tage på en heldagstur til et de største grizzly-koncentrationer i British Columbia.Denne bjørnsafari tager jer til ​​flere flodmundinger, hvor I enten iagttager bjørnene fra jeres zodiak-båd eller til fods - afhængigt af tidevandet. I benytter jer ikke af udsigtsplatforme for på denne måde kommer I i øjenhøjde med dyrelivet i deres naturlige omgivelser.

Omkring 16.30 er I tilbage på logden, så der er tid til lidt afslapning inden middagen kl 18. I aften vil der være foredrag om Great Bear Rainforest, bjørne, hvaler eller First Nations kultur.

 

 

Farewell Harbour Lodge og dagstur på vandet med fokus på hvaler

Kl.7.00 er der morgenmad, og en time efter er alle på vandet igen. I dag kan I vælge mellem endnu en bjørnesafari eller en mere omfattende sejltur til de utroligt dyrerige omgivelser i Johnstone Strait & Robson Bight Ecological Reserve. Spækhuggerne vender typisk tilbage til disse farvande i midten af juli, men pukkelhvaler og andre havdyr kan ofte ses fra maj til oktober.

Retur til lodgen kl. 16.30 til middag og aftenprogram.

Farewell Harbour Lodge til Port Hardy

Det er blevet turens sidste dag og I kan vælge en af følgende muligheder: En morgen havkajak tur på det smukke farvand omkring Farewell Harbor Lodge, en marine udflugt, en guidet tur i regnskoven eller Indigenous Cultural/First Nation Tour.

I er tilbage på lodgen ved 12-tiden for at returnere med vand-taxaen til Alder Bay for transport tilbage til Port Hardy. 

Kort

Vis på kort

Galleri

Priser

 

Fra 23.883 kr.

Udflugten inkluderer:

 • Transport fra Port Hardy til Alder Bay t/r (ca 40 min. kørsel)
 • Vandtaxa fra Alder Bay til Farewlll Harbour Lodge t/r inkl. 1 kuffert (max. 23 kg) + 1 håndbagage pr. person
 • 3 nætters ophold på Farewell Harbour Lodge 
 • Velkomst med orientering om wildlifeoplevelserne
 • Fuldpension under opholder på lodgen inkl. vin til aftensmaden
 • Diverse drikkevarer (uden alkohol)
 • Alle transporter i forbindelse med udflugterne
 • ½-dags bådtur til Johnstone Strait og Robson Bight Ecological Reserve 
 • Heldagstur til et af områderne med grizzlybjørne 
 • Heldags bådtur med fokus på hvaler eller endnu en tur til et område med grizzlybjørne 
 • 2 timers udflugt på afrejsedagen - vælg mellem vandretur i regnskoven, havkajaktur eller bådtur 
 • Guiders aftenforedrag og præsentationer af områdets natur

 

Udflugten inkluderer ikke:

 • Drikkepenge på lodgens (anbefalet 40 CAD pr. person/dag)
 • Brændstofstillæg - beløb oplyses ved bestilling

Om rejsen

Prisen er pr. person i dobbeltværelse.

Det er muligt - mod tillæg - at starte denne tur i Vancouver, hvor fly Vancouver - Port Hardy t/r vil være inkluderet. 

Børn:
Der findes børnerabat.
Bemærk: Aldersgrænse min. 12 år.

Bestil i god tid!
Vil du sikre dig plads på denne store naturoplevelse, så bestil i god tid - gerne omkring 1 år i forvejen. Der er begrænset kapacitet på lodgen.

Oplevelser i Canada

Canada er et fantastisk sted, hvis I vil opleve storslået natur. Læs mere om de mange spændende aktiviteter i Canada og bliv inspireret til at opleve mere.