Port Hardy - Wildlife i Great Bear Rainforest

Wildlife oplevelser – Great Bear Nature Lodge, British Columbia

Denne fem dages tur er af National Geographic blevet udråbt til en af de bedste ”Adventure Travel Tours” i verden. Omdrejningspunktet er den flydende lodge Great Bear Nature Lodge ved den tempererede regnskov Great Bear Rainforest. Turen byder på to guidede bjørne ekspeditioner dagligt, og der er maksimum plads til 16 overnattende gæster ad gangen, hvilket garanterer en meget personlig og helt unik wildlife oplevelse.

Fra 24.921 kr.
pr. person i dbl.værelse inkl. vandfly til lodgen, 4 dage med wildlife oplevelser og 1 overnatning i Port Hardy. Turen udgår fra Port Hardy.

Rejseperiode:
Maj - oktober.

Afgange:
Hver 3. dag i hele rejseperioden

Varighed:
5 dage / 4 nætter
(8 dage / 7 nætter er også muligt)

Aldersgrænse:
Minumum 15 år.


 

Bestil udflugten hos din rejsespecialist:

få et tilbud

Wildlife

Området omkring Great Bear Rainforest er kendt som et af de bedste steder i verden at observere grizzly bjørne og andet dyreliv som fx ulve, sorte bjørne, oddere, mink og ørne. Samtidig er Great Bear Lodge et unikt sted at slappe af og en fantastisk ramme om en wildlife oplevelse med rige muligheder for at blive klogere på dyrelivet i området via foredrag med lokale eksperter. Selve lodgen har otte dobbeltværelser med bad. Samtidig er Great Bear Nature Lodge drevet af vindkraft og solenergi med afsæt i øko-turisme, så selve lodgen er så miljøneutral som mulig. Lodgen er desuden omgivet af en åben platform bygget i naturtræ, hvorfra I kan nyde udsigten over det naturskønne område.

Forplejningen på Great Bear Nature Lodge består af gourmet måltider med afsæt i lokale økologiske råvarer som fx friskfanget laks eller lignende delikatesser. Ud over de to daglige bjørne ekspeditioner, tilbydes der også andre guidede ture som fx guidede vandreture eller sejlture ombord på lodgens tilknyttede både. I kan også vælge blot at slappe af, hvilket fx kan ske med en bog fra lodgens eget bibliotek.

Dagsprogram

Port Hardy til Great Bear Nature Lodge med vandfly

Turen starter midt på eftermiddagen med en flyvetur i vandfly fra Port Hardy over det smukke Queen Charlotte Stræde og ud til Great Bear Nature Lodge, jeres flydende hotel. Her får I en kort introduktion til lodgen, inden I skal ud på jeres første grizzly bjørne ekspedition sidst på eftermiddagen.

Tilbage på lodgen er det blevet tid til at nyde en dejlig og veltilberedt 'wilderness-gourmet' middag. 

Bjørnesafari og udflugter

Denne dag starter med en bjørnesafari først på dagen efter en tidlig omgang morgenmad. En ”normal” bjørne ekspedition varer typisk tre timer. Efter morgenens bjørnesafari kommer I tilbage til Great Bear Nature Lodge for at spise frokost. Herefter I kan slappe af eller tage med på en guidet tur ud i den tempererede regnskov, for at lære mere om den lokale fauna og dyreliv. Midt på eftermiddagen er der arrangeret endnu en bjørne ekspedition på et par timer, inden I returnerer til lodgen for at spise middag. Når mørket falder på, er stjernehimlen fra lodgen usædvanlig smuk i klart vejr

Great Bear Nature Lodge

Som jeres ophold på Great Bear Nature Lodge skrider frem, begynder I langsomt at vænne jer til den naturlige og daglige rytme på stedet. Grizzly bjørne er typisk mest aktive tidligt om morgenen og sidst på eftermiddagen, hvorfor det netop er på disse tidspunkter, at bjørneturene er planlagt. I løbet af jeres ophold vil I blive taget med rundt til forskellige lokaliteter, afhængigt af bjørneaktiviteten i området. Om eftermiddagen kan I deltage i en guidet kajaktur eller en sejltur med båd rundt i den nærliggende bugt med udsigt til Great Bear Rainforest, hvor der også lever ulve, oddere, sorte bjørne, mink og ørne. I kan også vælge at blive på lodgen og bare nyde udsigten og slappe af.

Afrejse fra Great Bear Nature Lodge til Port Hardy

I dag slutter opholdet på Great Bear Lodge, men først skal I lige ud på endnu en bjørne ekspedition om morgenen, inden I spiser frokost på lodgen. Sidst på eftermiddagen flyver I med vandflyver retur til Port Hardy, hvor en overnatning venter. 

Afreje fra Port Hardy

Turen slutter her i Port Hardy, men der er masser af muligheder for at drage ud på nye og spændende eventyr. 

Kort

Vis på kort

Priser

 

Fra 24.921 kr.

Udflugten inkluderer:

 • Vandflyver fra Port Hardy til Great Bear Nature Lodge t/r
 • Velkomst med orientering om wildlifeoplevelserne
 • 3 nætters ophold på lodgen
 • Fuldpension under opholder på lodgen inkl. øl og vin til aftensmaden
 • Vin til aftensmaden
 • Morgen- og eftermiddags bjørne eskpeditioner daglig  
 • Guidede vandre- eller bådture fra lodgen
 • Overtrækstøj og kikkert til brug på udflugterne   
 • 14 kg bagage pr. person på vandfly-turene
 • 1 overnatning på hotel i Port Hardy
 • Drikkepenge til lodgens personale

 

Udflugten inkluderer ikke:

 • Brændstofstillæg - beløb oplyses ved bestilling

Om rejsen

Prisen er pr. person i dobbeltværelse for fire dage med wild life oplevelser.

Det er muligt - mod tillæg - at starte denne tur i Vancouver, hvor fly Vancouver - Port Hardy t/r samt en overnatning i Port Hardy vil være inkluderet. 

Børn:
Ingen børnerabat
Bemærk: Aldersgrænse 15 år

Bestil i god tid!
Vil du sikre dig plads på denne store naturoplevelse, så bestil i god tid - gerne omkring 1 år i forvejen. Der er begrænset kapacitet på lodgen.

Oplevelser i Canada

Canada er et fantastisk sted, hvis I vil opleve storslået natur. Læs mere om de mange spændende aktiviteter i Canada og bliv inspireret til at opleve mere.