Tofino - Bjørnesafari langs kysten

bådtur Og sorte bjørne i clayoquot Sound

Drømmer I om at opleve Canadas fascinerende sorte bjørne? Så tag med på denne bådtur fra Vancouver Island, hvor I får en kæmpe mulighed for at opleve de sorte bjørne, der lever langs vestkysten. I sejler fra Torfino i en zodia-båd til den mageløse Clayoquot-fjord, hvor der er optimale forhold for bjørnene.

Den erfarne guide vil fortælle jer om dyrelivet i området, så I får en storslået oplevelse af Canadas vilde natur. Husk kameraet, så I kan forevige oplevelserne. 

Fra 890 kr.
Pris pr. person inkl. engelsktalende guide.

Rejseperiode: 
April - oktober

Afgange:
Daglig 

Varighed:
2,5 timer

Minimumsalder:
5 år


 

Bestil udflugten hos din rejsespecialist

få et tilbud

om udflugten

Afslappende bådtur i vild natur

I området omkring Clayoquot Sound på vestkysten af Vancouver Island lever sorte bjørne. Fra Tofino sejler I ud med en zodiak, en hurtiggående gummibåd, der er det ideelle transportmiddel i farvande som dette. I følger kysten og kommer ind i fjorden, hvor de mange bugter giver optimale forhold for bjørnene. Siddende i en båd, har I de bedste muligheder for at komme tæt på de store bamser og observere deres færden. Med komforten i orden kan I læne jer tilbage og nyde turen – men vær klar med kameraet. Hold øje med bjørne, der kommer ud af regnskoven for at finde mad langs kysten. Her går de og vender sten for at få lidt knasende krabber, muslinger og krebsdyr.

Undervejs på sejlturen fortæller jeres uddannede guide om bjørnene, men kommer også ind på de andre dyr, som I kan opleve på turen fx sæler, ørne marsvin og hejrer. Efter et par timer på vandet vender I tilbage til Tofino - og en kop varm te.  

Udflugten inkluderer:

  • Guidet sejltur
  • Redningsvest eller flydedragt - afhængigt af vejret

medbring:

  • Varmt tøj, kikkert, kamera, solcreme

kort

Vis på kort