Aux Armes de Champagne, Châlon-en-Champagne, Champagne

Midt i champagne

Aux Armes de Champagne, L'Épine (Châlon-en-Champagne)

Hotel Aux Armes de Champagne ligger foran den storslåede kirke "l'Epine", der er på UNESCOs Verdensarv. I gourmetrestauranten "Cuvée 31", indrettet i moderne stil, kan I nyde køkkenets spændende retter fra kokken Jérémie Thébaut.

Hotellet har 19 værelser og otte renoverede suiter. I kan nyde et spa-område med indendørs swimmingpool, sauna og desuden står tennis, minigolf og en butik med vin og champagne til rådighed. 

Fra 645 kr.
pr. person pr. nat i dobbeltværelse  

Rejseperiode:
Hele året

Hotelstandard:
Les Collectionneurs
 

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

få et tilbud

 

Information

Gourmet og bobler

Armes de Champagne ligger i l'Épine. Épernay ligger 41 km fra Armes de Champagne, og Châlons-en-Champagne ligger kun 10 km fra hotellet. Hotellet har restaurant, bar, opholdsstue og gratis trådløst internet. Der tilbydes desuden familieværelser, solterrasse samt privat parkering mod et gebyr. Samtlige værelser og suiter har gratis Morabito-produkter, badekåber, slippers, hårtørrer, safe, Led-tv, telefon, gratis trådløst internet og aircondition. Alle senge kan skilles til to enkeltsenge. På Armes de Champagne er gæsterne velkomne til at benytte den indendørs swimmingpool og saunaen. 

I den moderne indrettede restauranten "Cuvée 31" kan I opdage kokken Jérémie Thébaut's gastronomiske køkken. Vores to spisestuer har udsigt over Basilica Notre Dame de L’Epine. Restauanten har "smart casual" som dress-code og man beder gæsterne om at undlade at bære shorts og klip-klappere. Restauranten Cuvée 31 er anført i Guide Michelin og Gault & Millau. I kan desuden vælge mellem 300 champagner og vine, så det er muligt at finde netop den vin der passer til næste ret. 

I spa'en bydes på en velduftende atmosfære, opvarmet indendørs swimmingpool, sauna og hammam, og det er muligt at tilkøbe behandlinger fra det veluddannede personale. 

Galleri

Kort

Vis på kort

Få et tilbud

Oplev Normandiet og det nordvestlige Frankrig

Oplevelser i Normandiet og det nordvestlige Frankrig

Se vores anbefalede oplevelser