Château de Lalande, Périgueux, Dordogne

Luksus i Dordogne

Château de Lalande, Annesse-et-Beaulieu (Périgueux)

Château de Lalande er et elegant slot fra det 18. og 19. århundrede, fuldstændig gennemrenoveret og med charme og elegance, beliggende i frodige omgivelser med århundrede gamle træer ved Isle Valley, 12 km fra Périgueux.

Dette eksklusive slotshotel, der hviler i en balance mellem tradition og modernitet, tilbyder 17 stille, meget komfortable værelser, herunder 6 suiter og juniorsuiter, alle med aircondition og tilpasset slottets stil med deres pertentlige dekoration.

Parken, swimmingpoolen med dens hundrede år gamle blåregn, terrassen, loungen og gourmetrestauranten med sin dæmpede indretning er allemed til at danne en herlig afslappede atmosfære.

Fra 750 kr.
pr. person pr. nat i dobbeltværelse  

Rejseperiode:
Hele året

Hotelstandard:
Les Collectionneurs
 

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

få et tilbud

 

Information

Med et strejf af 'périgourdine'

De charmerende værelser har en autentisk fornemmelse. Alle værelserne er forskellige og omhyggeligt dekorerede og kombinerer en hyggelig atmosfære med de forskellige størrelser. Men alle har badeværelse, fladskærms-tv, safe og gratis trådløst internet, 

Restauranten på Château de Lalande blev valgt til Michelin Guide 2016 og tildelt ”stærkt anbefalet” i Carnet Gourmand Châteaux & Hôtels Collection og tilbyder en gourmetoplevelse både til frokost og  middag. Her kan I kommer på en herlig smagsrejse i en hyggelig, afslappende atmosfære.

I kan dase ved swimmingpoolen i en af hotellets liggestole eller under pergolaen prydet med den århundrede gamle blåregn, kun afbrudt af et par turen frem og tilbage i poolen. Og rundt om Château de Lalande ligger tre hektar skovklædt park med majestætiske træer og lokker med en slentretur i den smukke natur. Fra slottet kan I gå en tur langs floden Isle eller tage den grønne cykelrute Vallée de L'Isle.

Er vejret ikke til udendørs afslapning kan I søge tilflugt i loungen. Her venter hyggelig stemning med store lænestole, hvor man kan mødes og tage en kop te, nyde en aperitif eller læse en god bog i fred. Alle rum er pyntet med arvestykker og antikke møbler, antikke parketgulve, fine materialer, smukke tekstiler og renoverede materialer på væggene, hvilket giver en unik charme.

Galleri

Kort

Vis på kort