Hôtel Le Grand Monarque, Azay, Loire

I hjertet af Loire

Hôtel Le Grand Monarque, Azay-le-Rideau (Loire/Tours)

Hôtel Le Grand Monarque ligger 150 meter fra det uimodståeligt charmerende slot Château d’Azay-le-Rideau. Den tidligere postkro fra det 18. århundrede er nu omdannet til et charmerende moderne hotel, hvor værelserne stadig har de synlige bjælker og tuffeau stenvægge. Et fantastisk sted at bo på en tur rundt til Loiredalens mange slotte.

Hotel Le Grand Monarque er en bygning i directoire-stil og et "andet imperium" palæ med en charmerende gårdhave. Tuffeau-sten er en meget klar kalksten fra Loire-dalen, typisk for renæssance-slottene, og de synlige bjælker giver dette boutique-hotel en særlig charme.

Fra 495 kr.
pr. person pr. nat i dobbeltværelse  

Rejseperiode:
Hele året

Hotelstandard:
Les Collectionneurs
 

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

få et tilbud

 

Information

Mellem imponerende slotte

I Loire-dalen er denne gamle postkro fra 1700-tallet nu et charmerende boutique-hotel. Her står de mørke toner og synlige bjælker i kontrast til de hvide stenvægge. Beliggende i centrum af den dejlige lille by Azay-le-Rideau og kun 150 m væk fra det berømte og charmerende slot, er hotellet ideelt beliggende til at besøge Loire-dalen og dens største slotte: Villandry, Langeais, Chinon, Amboise et Chenonceau.

Alle værelserne er forskellige i størrelse og indretning, men alle har de gratis trådløst internet, fladskærms-tv-skærm med internationale kanaler, køleskab, espressomaskine, safe og aircondition. Og til morgenmaden kan I smage den lokale ost Sainte Maure de Touraine og de sæsonbestemte frugtsyltetøj lavet i Chinon.

Loire-dalen med sine pragtfulde slotte, dens smukke vilde floder, dens berømte vinmarker tilbyder et usædvanligt miljø. Siden middelalderen har regionen været elsket af den franske adel og her byggede man slotte for at komme vær fra Paris om sommeren. I vil her opdage de betagende haver i chateau de Villandry, Chinon og dens kongelige fæstning, hvor Jeanne d'Arc mødte den fremtidige konge, det berømte Chateau de Chenonceau og naturligvis Chateau d'Azay-le-Rideau, juvelen fra den tidlige franske renæssance.

Galleri

Kort

Vis på kort

Oplev Normandiet og det nordvestlige frankrig

Oplevelser i Normandiet og det nordvestlige Frankrig

Se vores anbefalede oplevelser

Få et tilbud