Hotel le Viscos, Saint-Savin, Rousillon

Tæt på Pyrenæerne

Le Viscis, Saint-Savin (Lourdes/Pyrenæerne)

Hotellet ligger i det aller sydligste Frankrig syd for Lourdes, på et hyggeligt torv i landsbyen Saint-Savin. Familien Saint-Martin byder jer velkommen til at opdage de skønne Pyrenæer (National Park, Cirque de Gavarnie, Col du Tormalet mm.). Hotellet byder på et fremragende køkken og de smagfuldt indrettede værelser med udsigt til bjergene næsten garanterer et mindeværdigt ophold i fred og ro. 

Fra 545 kr.
pr. person pr. nat i dobbeltværelse  

Rejseperiode:
Hele året

Hotelstandard:
Les Collectionneurs
 

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

få et tilbud

 

Information

Sydfransk landsbytradition

Hotel Le Viscos ligger i hjertet af den pyrenæiske landsby Saint-Savin med bjergene, Gaves-dalen og byen Argeles-Gazost som baggrund. I stueetagen findes reception og opholdsstue med pejs, sofa og komfortable lænestole, perfekt til afslapning med en drink, ligesom terrassen med udsigt over bjergene og den omkringliggende natur.

Værelserne, der ligger på to etager, er hver opkaldt efter en pyrenæisk heltinde fx Blanche Odin, George Sand eller Anne Lister. Alt sammen unikt dekoreret med en kombination af charme og ægthed hvor møbler i kunsthåndværk med smukke stoffer skaber en hyggelig stemning.

Restauranten er dækket op med smukke borde med raffinerede duge og behagelige stole, hvorfra I kan nyde det bløde aftenlys eller udsigten mod de solrige bjerge om dagen. Jean-Pierre Saint-Martin er tro mod sin tradition om at byde velkommen og invitere jer til bords og fortæller om magien ved retterne i menuen, fra produkternes oprindelsen til forarbejdningen i køkkenet.

Galleri

Kort

Vis på kort

Oplev Bordeaux og det sydvestlige Frankrig

Oplevelser i Bordeaux og det sydvestlige Frankrig

Se vores anbefalede oplevelser

Få et tilbud