Hôtel Mas Trilles, Ceret, Occitanie

Sydfransk charme

Hôtel Mas Trilles, Ceret (nær Perpignan)

Hôtel Mas Trilles ligger i Céret nær den spanske grænse mellem havet og bjergene. Det er et katalanske landhus fra det 14. århundrede beliggende for enden af en vej kantet af nerier. Indenfor er hotellet en harmonisk blanding af traditionelle og moderne stilarter med en afslappet familievenlig atmosfære.

De fleste af de individuelt indrettede værelser har en privat terrasse og aircondition. Hotellets blomsterpyntede terrasse er det perfekte sted til at mærke de typiske Roussillon-dufte, med poolen beliggende i en smuk have med udsigt over floden. Området byder på en fantastisk række vandreture samt den dejlige by Céret og dens moderne kunstmuseum.

Fra 595 kr.
pr. person pr. nat i dobbeltværelse  

Rejseperiode:
Hele året

Hotelstandard:
Les Collectionneurs
 

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

få et tilbud

 

Information

Kirsebær og kunst

Oplev en varm velkomst på den typiske katalanske herregård fra det 14. århundrede, et fredeligt paradis beliggende ved floden Tech i hjertet af det romanske Roussillon. Her vi I blive forført af den dejlige swimmingpool og den skønne blomsterduftende have badet i det berømte Ceret-lys. Det nænsomt restaurerede hotel lokker en atmosfære af charme og gæstfrihed og tilbyder 11 individuelt indrettede værelser, de fleste med privat terrasse og aircondition. Her kan I nyde en fredelig ferie i storslåede omgivelser med bjerge, skove, strande og maleriske landsbyer.

Byen Céret ligger fem minutters kørsel fra hotellet. Denne charmerende lille katalanske landsby og dens århundrede gamle platantræer, Frankrigs "kirsebær-hovedstad", hvor der boede store kunstnere og billedhuggere som Picasso, Matisse, Soutine, Braque, Brune m.fl. Byen er da også kendt for sit "Musée d'Art Moderne", der har adskillige Picasso-malerier, skulpturer og keramik, herunder den berømte tyrefægtningsserie. Museet har også malerier af Chagall, Matisse, Herbin, Soutine, masser af Fauves og et par impressionister.

Ceret-markedet finder sted hver lørdag formiddag og det er uden tvivl et af de smukkeste markeder i regionen. En hyggelig og spændende oplevelse med gode muligheder for at finde lokale produkter og lokalt håndværk.Hver tirsdag aften i juli og august er der et natmarked i Céret dedikeret til lokalt håndværk.

Galleri

Kort

Vis på kort

Oplev Provence og det sydøstlige Frankrig

Oplevelser i Provence og det sydøstlige Frankrig

Se vores anbefalede oplevelser

Få et tilbud