Kystbyen Bastia

Nyd stilheden bag citadellets tykke mure

Mange rejser til Bastia i det nordligste Korsika med fly eller ankommer med færgen til den hektiske havn og starter kør-selv-ferien på Korsika derfra. Samlingspunktet i Bastia er den store plads St. Nicolas. Her kan du slappe af og få stillet din sult på de utallige restauranter og cafeer. Pladsen er også tæt på de travle forretningsgader med masser af god shopping.

Udgangspunkt for den nordligste del af Korsika

Bastia har en dejlig fredelig bydel, Terra Veccia, med den gamle hyggelige havn. Det er også her de lokale holder til. Stilheden bag Citadellets enorme mure er fantastisk. Du får en stor oplevelse, når du langsomt finder vej gennem de små gader. Du kan også lægge vejen forbi den største kirke på Korsika, Saint Jean Baptist.

Bastia er også et godt udgangspunkt for den nordligste del af Korsika. Naturen er barsk og små landsbyer dukker konstant op på din vej gennem det enestående landskab. Tag et stop i landsbyen Erbalunga, der emmer af atmosfære med utallige kunstnere, der holder udstillinger med deres værker og hyppige koncerter skaber en herlig stemning.

Kort

Vis på kort