La Grande Bastide, Saint-Paul-de-Vence, Provence

Fantastisk udsigt

La Grande Bastide, Saint-Paul de Vence (Nice)

Lad lyden af cikaderne guide jer til dette fantastiske landsted fra det 18. århundrede, kærligt og tålmodigt renoveret med honningfarvede bjælker, pastelfarve vægge, smukke hegn og smedede kaffeborde. Og lige nedenfor terrassen venter swimmingpoolen og boblebadet med en fantastiske udsigt over landsbyen Saint-Paul-de-Vence og det fjerne Middelhav.

Fra 1.035 kr.
pr. person pr. nat i dobbeltværelse  

Rejseperiode:
Hele året

Hotelstandard:
Les Collectionneurs
 

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

få et tilbud

 

Information

Provencalsk luksus

La Grande Bastide er et gammelt landsted fra 1700-tallet som er blevet nænsomt og tålmodigt renoveret til et charmerende og lækkert hotel. Hotellet ligger i et smukt grønt område med panoramaudsigt over Saint-Paul de Vence og Middelhavethavet.

Hotellets 14 værelser er smukt indrettede i provencalsk stil med bløde pastelfarver og har en skøn udsigt til det omkringliggende område. Samtlige værelser har eget badeværelse, satellit-tv og aircondition.

La Grande Bastide har to terrasser med udsigt over swimmingpoolen og jacuzzien, hvor I kan nyde morgenmad og ikke mindst den fantastiske udsigt til Saint-Paul de Vence. Og naturligvis har hotellet bar-service eftermiddag og aften.

Og som en ekstra fin service er der gratis shuttle til og fra Saint-Paul de Vence, hvor I bliver kørt fra og til hotellet i deres flotte Citroen 2CV.

Galleri

Kort

Vis på kort