Le Château de Pray, Amboise, Loire

Skønne Loire

Le Château de Pray, Chargé Amboise (Loire)

Et romantisk "hide-away" i hjertet af Loire-dalen gemt i en park på 12 hektar med en dejlig køkkenhave. Dette storslåede slot blev bygget i det 13. århundrede og genopbygget i det 16. århundrede. Det domineres af de to tårne og inde i slottet hersker charmen fra en svunden tid.

Værelsernes indretning stemmer perfekt med slottets ånd med himmelsenge, snoede gardiner, møbler fra det 16. og det 18. århundrede og badeværelser dekoreret med marmor og træ. Swimmingpoolen og den store terrasse byder på afslapning, mens kokken Arnaud Philippon sikrer, at I har et uforglemmeligt ophold.

Fra 645 kr.
pr. person pr. nat i dobbeltværelse  

Rejseperiode:
Hele året

Hotelstandard:
Les Collectionneurs
 

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

få et tilbud

 

Information

Der var en gang ...

Châtau de Pray er et charmerende slot hotel med en dejlig gourmetrestaurant, perfekt beliggende på Looire-flodens sydlige bred i en skovklædt park på fem hektar, med traditionelle franske haver, gårdhave, en urtehave samt opvarmet swimmingpool. Her har har slottet våget over dalen i århundreder og gemmer på hemmelighederne fra nogle af de fineste kapitler i fransk historie. Slottet ligger et stenkast fra Amboise og lokker med en Michelin-restaurant, hyggelige stuer, raffinerede værelser og rammer om et charmerende ophold ved Loire-floden.

Château de Pray, opkaldt efter Geoffroy de Pray, kombinerer fortid og nutid i idylliske omgivelser og tilbyder 19 værelser med intimitet, raffineret indretning, ægthed og modernitet. Værelserne, hvoraf 15 er i slottet inklusive en suite, og de fire i renæssancepavilllonen (mere moderne og på to etager), tilbyder de perfekte rammer for om en fredelig nattesøvn i hjertet af Loire-dalen. Alle værelser har aircondition.

Château de Pray's gastronomiske restaurant, der har en Michelin-stjerne, inviterer jer til at opdage et eminent køkken med smage fra nær og fjernt i en rummelig og lys og delvist underjordisk spisestue. Dette unikke værelse på 120 m² er fire meter i højden med et stenloft udskåret i bjergskråningen. Dens to karnapper med brede buede vinduer åbner op til borgens hovedgård og lader naturligt dagslys komme ind.

Galleri

Kort

Vis på kort