L'Oustau Camarguen, Port-Camargue, Occitanie

En intens oplevelse

L'Oustau Camarguen, Port-Camargue (Occitanie)

Hotellet ligger i unikke omgivelse med fyrretræer, nerier, oliventræer og duften af lavendel og kun et stenkast fra marinaen, de ideelle omgivelser til en drømmeferie under den sydlige sol. Hotellet er bygget i typiske lokal stil og har 39 rummelige, veludstyrede værelser. Her står afslapning højt på dagsordenen enten i swimmingpoolen eller dampbadet og om aftenen serverer kokken lækker lokal mad med lam, fisk og AOC Camargue-oksekød, krydret med olivenolie, timian, basilikum mm.

Oustau Camarguen, der ligger i udkanten af Camargue i Grau du Roi, er et charmerende boutique-hotel, der tilbyder en fortryllende blanding af gæstfrihed og varme, som får jer til at føle jer hjemme. Den traditionelle Camargue-bondegård udstråler charme og ægthed og er perfekt til en afslappende ferie.

Fra 675 kr.
pr. person pr. nat i dobbeltværelse  

Rejseperiode:
Hele året

Hotelstandard:
Les Collectionneurs
 

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

få et tilbud

 

Information

Ægte middelhavskøkken

Forkæl jer selv med et velfortjent ophold på en nat, en weekend eller endnu længere på det fantastiske hotel Oustau Camarguen, der tilbyder 32 værelser og otte suiter, hver med sin unikke og originale indretning. Man har bevaret ægtheden og sjælen i denne tidligere bondegård, som er velrenoveret med respekt for traditionelle funktioner og typisk provencalsk indretning for at skabe en harmonisk blanding af klassisk charme og moderne bekvemmelighed.

I kan også være sikre på en gastronomisk oplevelser på La Table de l'Oustau, en moderne og autentisk restaurant med typisk Camargue-indretning med en blanding af varme, tradition og modernitet og på en solskinsdag kan I nyde jeres måltid i den blomstrede gårdhave. Køkkenet sender en ode til Camargue- og middelhavsretter med sæsonbestemte råvarer. Ved kun at bruge de friskeste og fineste lokale råvarer tilbyder køkkenet fantasifulde lækre smage, der er en fryd for enhver gane. Kokken stræber efter at få den ægte smag af hver ingrediens frem med finesse og hans specialiteter er fiskeretter.

I kan slappe af ved hotellets swimmingpool til lyden af cikaderne og forlænge nydelsen i wellnesscenteret med opvarmet pool, hammam, jacuzzi samt mulighed for kropsbehandlinger og massage. Den bedste måde at slappe på efter en travl dag i Provence og Camargue.

Galleri

Kort

Vis på kort