Frokost på Bar Millán i Ardales

Fantastiske tapas efter El Caminito del Rey

En lille times bilkørsel fra Malaga ligger den usete landsbyperle, Ardales, der mest er kendt som hjemstedet for den berømte vandrerute El Caminito del Rey. Den lille by ligger kun et kvarters kørsel fra El Kioskos parkeringsplads ved indgangen til ruten, og Café Bar Milláns velsmagende tapas er altså lige om hjørnet, når frokostsulten melder sig. Besøg Ardales by efter en formiddagsvandring på Caminitoen, og smag de måske bedste tapas, der kan opdrives på jeres kør-selv-ferie i Andalusien.

Klassiske tapas i nye klæder

Man skal kende til den – eller i hvert fald til dens kulinariske kunnen – for at sætte sig i de hvide plasticstole under parasollerne ved café Bar Milán i centrum af Ardales. Interiøret er brunligt og slidt, men der er fyldt med lokale – både inde og ude – der spiser deres frokost her. Og det med god grund. Her er nemlig en charmerende stemning og helt fantastiske (og billige) tapas.

Bestil en tallerken med blandede tapas efter kokkens valg, og selvom det står ikke på kortet, er det den bedste måde at stifte bekendtskab med Café Bar Milláns særlige specialiteter. Sørg dog for, at de to tapasretter bacalao med Ali-Oli rørt med honning samt gedeost med karamelliseret sovs og marinerede løg kommer med på tallerkenen!

Inspiration

En autentisk restaurant drevet af passion

Café Bar Millán er en beskeden restaurant med et overskueligt spisekort og står i kontrast til de mere turistede caféer og restauranter, der ligger lige ved El Caminito del Rey. Stedet drives med passion og ejeren går op i at lave specielle, veltillavede variationer af klassiske spanske tapas. Og han gør det, fordi han holder af det. Café Bar Millán serverer lokal charme og velsmagende tapas - den er et autentisk stop på kør-selv-ferien i Andalusien og en madoplevelse udover det sædvanlige.


"Jeg troede ikke, jeg kunne lide bacalao. Men dér tog jeg fejl! de bedste tapas vi fik på hele turen, blev serveret på Café Bar Millàn."

- Mette, rejsespecialist i Lyngby


Kort

Vis på kort