Bjerget Vestrahorn på Stokksnes halvøen

Oplev 454 imponerende meter, der tårner sig op mod himlen

På den lille halvø Stokksnes i det sydøstlige Island, finder du noget af landets flotteste natur. Det bemærkelsesværdige bjerg, Vestrahorn, som ligger helt ud til havet, tårner sig utrolige 454 meter op over havoverfladen. De stejle bjergsider som rejser sig op fra lagunen og det sorte strandsand, tiltrækker utallige fotografer, turister og lokale til området. Vestrahorn er et naturligt vidunder, og et perfekt sted at opleve Islands isolerede og rolige charme. Du vil med garanti blive bjergtaget af dette unikke sted!

Har din kør-selv-ferie i Island bragt dig til Hornafjördur eller Hofn, er der kun 20 minutters kørsel mod øst, til du når til Stokksnes halvøen.

Kenneth - Vejle

Af de mange oplevelser jeg har fået, må mine favoritdestinationer være Australien, New Zealand og Island. De 3 lande byder på et sammensurium af naturlige seværdigheder – alt fra høje bjerge, lange hvide sandstrande, gletsjere, aktive vulkaner, storslåede gejsere, regnskove, brusende floder til et enestående og unikt dyreliv. Det opleves bedst på en kør-selv-ferie, da man har friheden til at forfølge den ultimative rejsedrøm. Det kan være i et motorhome, på motorcykel eller i bil. Man er ikke tvunget til at tage den lige vej – men har muligheden for at tage en omvej, smutvej eller bagvej.

Kort

Vis på kort