Bolafjall

Se til Grønland fra Bolafjall

Det mest besøgte sted nær Suðureyri og Bolungarvík er Bolafjall. Fra toppen af fjeldet bliver du belønnet med en bjergtagende udsigt over Ísafjarðardjúp og Jökulfirðir, og nogle påstår endda at de gennem kikkerten har kunnet se helt til Grønland.

Du kan kører hele vejen op til Bolafjall i perioden fra juni til august. Du kører fra Bolungarvík og op til radarstationen, som ligger på toppen af Bolafjall. Radarstationen blev bygget af USA, men bliver i dag kontrolleret af den islandske kystvagt.

Anbefalet af Kenneth, rejsespecialist i Vejle

Af de mange oplevelser jeg har fået, må mine favoritdestinationer være Australien, New Zealand og Island. De 3 lande byder på et sammensurium af naturlige seværdigheder – alt fra høje bjerge, lange hvide sandstrande, gletsjere, aktive vulkaner, storslåede gejsere, regnskove, brusende floder til et enestående og unikt dyreliv. Det opleves bedst på en kør-selv-ferie, da man har friheden til at forfølge den ultimative rejsedrøm. Det kan være i et motorhome, på motorcykel eller i bil. Man er ikke tvunget til at tage den lige vej – men har muligheden for at tage en omvej, smutvej eller bagvej.

Kort

Vis på kort

Oplev Island - skab din egen historie