Vandfaldet Dynjandi

Oplev Westfjords tordnende vandfald Dynjandi

Dynjandi-vandfaldet finder du tæt på Arnarfjörður Bugten. Det brudeslør-lignende vandfald, der af de lokale har fået titlen ”Juvelen af Westfjords”, er 100 meter højt og betragtes af mange som Islands smukkeste.

Siden 1981 har Dynjandi været et nationalt monument, hvilket betyder at man er ekstra opmærksom på naturen i området. Det betyder at man har anlagt gode stier omkring vandfaldet. Hvis du ønsker at vandre til toppen af vandfaldet, skal du have vandreskoene snøret, og begive dig ud på 200 meters opstigning, hvor du også kommer forbi vandfald som Hæstahjallafoss, Strompgljúfrafoss, Göngumannafoss og flere.

Anbefalet af Kenneth, rejsespecialist i Vejle

Af de mange oplevelser jeg har fået, må mine favoritdestinationer være Australien, New Zealand og Island. De 3 lande byder på et sammensurium af naturlige seværdigheder – alt fra høje bjerge, lange hvide sandstrande, gletsjere, aktive vulkaner, storslåede gejsere, regnskove, brusende floder til et enestående og unikt dyreliv. Det opleves bedst på en kør-selv-ferie, da man har friheden til at forfølge den ultimative rejsedrøm. Det kan være i et motorhome, på motorcykel eller i bil. Man er ikke tvunget til at tage den lige vej – men har muligheden for at tage en omvej, smutvej eller bagvej.

Kort

Vis på kort

Oplev Island - skab din egen historie