Rejseforedrag: Kør-selv i Island

Kom til gratis inspirationsaften om kør-selv-ferie i Island

Drømmer du om at opleve Islands dramatiske vandfald, imponerende gejsere og storslåede fjelde? Så kom til vores rejseforedrag, hvor vi deler ud af vores viden, tips og råd til autentiske oplevelser i det islandske.

På en enkelt aften tager vi dig med til det bedste, Island har at byde på: Fra varme kilder og geotermiske bade til brutale gletsjere og sejlture med udsigt til hvaler og delfiner. Island er evigt fascinerende med sin gådefulde mystik og spektakulære natur, der på én og samme tid er både tiltrækkende og skræmmende.

Vores rejseforedrag er for dig, der endnu ikke har rejst i det islandske og gerne vil introduceres til landet. Eller måske mangler du inspiration til at beslutte, hvor ferien skal gå hen, og ønsker en overordnet gennemgang af, hvad Island har at byde på.

Gennem personlige oplevelser, inspirerende rejsebilleder og et indblik i de største highlights giver vi dig inspiration til at finde de helt særlige islandske oplevelser. Kom med til vores inspirationsaften og få en smagsprøve på de eventyr, der venter på en kør-selv-ferie i Island.

Datoer og tilmelding

november 2019ButikDatoTidspunktStatus
Kør-selv i Island, RoskildeRoskilde20-11-201917:30Få ledige pladser
Kør-selv i Island, AarhusAarhus25-11-201917:30Ledige pladser

Find mere inspiration til din rejse her