Rejseforedrag: Kør-selv i Island

Kom til gratis inspirationsaften om kør-selv-ferie i Island

Drømmer du om at opleve Islands dramatiske vandfald, imponerende gejsere og storslåede fjelde? Så kom til vores rejseforedrag, hvor vi deler ud af vores viden, tips og råd til autentiske oplevelser i det islandske.

Vores rejseforedrag er for dig, som ønsker at købe din rejse eller allerede har købt den hos FDM travel. Vi giver en introduktion til dig, der gerne vil vide mere om Island eller søger inspiration til at beslutte, hvor din næste rejse med FDM travel skal gå hen. Gennem vor ekspertviden giver vi dig et indtryk af, hvad rejsemålet har at byde på af seværdigheder, oplevelser og overnatningsmuligheder kombineret med vore personlige rejseoplevelser.

På en enkelt aften tager vi dig med til det bedste af Island: Fra varme kilder og geotermiske bade til brutale gletsjere og sejlture med udsigt til hvaler og delfiner. Island er evigt fascinerende med sin gådefulde mystik og spektakulære natur, der på én og samme tid er både tiltrækkende og skræmmende.

Gennem personlige oplevelser, inspirerende rejsebilleder og et indblik i de største highlights giver vi dig inspiration til at finde de helt særlige islandske oplevelser. Kom med til vores inspirationsaften og få en smagsprøve på de eventyr, der venter på en kør-selv-ferie i Island.

Datoer og tilmelding

oktober 2023 Butik Dato Tidspunkt Status
Kør-selv-ferie i Island Odense 11-10-2023 17:00 Ledige pladser
Kør-selv-ferie i Island Lyngby 12-10-2023 17:00 Ledige pladser
november 2023 Butik Dato Tidspunkt Status
Kør-selv-ferie i Island Online 01-11-2023 17:00 Ledige pladser

Imens du venter på nye foredrag, kan du se vores seneste foredrag her.

Se filmen
Island - online rejseforedrag - april 2021
Vandfald - Island

Find mere inspiration til din rejse her