Flybilletter til Milano

Find og bestil din flybillet til Milano

Du kan vælge at bestille din flybillet til Milano i vores søgemaskine. I søgemaskinen kan du selv søge et stort udvalg af priser og flyruter frem døgnet rundt. Du kan ofte spare penge på din flybillet til Milano, hvis du vælger selv at booke og betale online. Ønsker du at rejse ud og hjem fra forskellige lufthavne i Italien, kan du gøre dette ved at vælge "Returbillet" og "Hjemrejse fra en anden lufthavn" i vores søgemaskine. Ønsker du at bestille en enkelt- eller indenrigsbillet, skal du vælge "Enkeltbillet" og indtaste rejsemål i søgemaskinen.

Prisen på flybilletter til Milano er inklusive skatter og afgifter
De totalpriser, som vi viser dig på flybilletter til Milano i vores søgemaskine, er altid inklusive alle skatter og afgifter. Det betyder, at du undgår overraskelser i form af ekstra gebyrer.

Vidste du det?
Med vores søgemaskine kan du bestille flere fly, hoteller samt leje bil, til samme rejse, på én gang.
Og husk – når du bestiller en samlet rejse med fly, bil eller hotel hos os, er du dækket af pakkerejseloven!

Sådan får du 10% rabat på billeje hos AVIS som FDM-medlem:
Hvis du logger på med dit FDM login, så bliver du automatisk sendt tilbage, hvor du kan starte en ny søgning på billeje med rabat.

Klik her og log på

Kontakt vores rejsespecialister:
Vores rejsespecialister, kan give dig gode råd om de bedste flyruter og hjælper dig med at finde de bedste priser på flybilletter.

Kontakt

bestil online

information

Milano Lufthavn

Milano Malpensa Lufthavnen er den største af Milanos 3 lufthavne og er Italiens største lufthavn, hvis man ser på antal internationale flyvninger. Lufthavnen ligger 40 km nordvest for Milano centrum.

Transport til og fra lufthavnen

Transportnettet mellem lufthavnen og Milano by er både omfattende og effektivt. Du kan vælge mellem følgende transportmidler:

Tog
Malpensa Express - Milano Lufthavn Terminal 1 til Milano centrum (Cordorna Station) hver halve time, hvorfra der er forbindelse til Metroens røde og grønne linjer. Rejsetid ca. 40 min.

Bus
Der er busforbindelser mellem Milano Lufthavn og alle de større byer i området. Billetter kan købes i busserne og i ankomsthallen.

Taxi
Du kan altid finde en taxi på taxiholdepladsen lige udenfor ankomsthallen.

Billeje
Endelig har du også mulighed for at leje en bil og køre selv. Via vores samarbejde med AVIS biludjelning kan vi sørge for, at din ønskebil står klar til dig, når du lander med fly i Milano Lufthavn.

Find de billige fly til Milano

Normalt finder du de billige fly til Milano, hvis du ikke rejser på de mest populære rejsedage som typisk er fredag (udrejse) og søndag (hjemrejse). Hvis du i stedet søger fly på ugens øvrige dage, vil du ofte få dit fly til en lavere pris. Hvis du er fleksibel med hensyn til dine rejsedatoer, så prøv at søge fly til Milano på forskellige datoer. Prisen på fly svinger nemlig ofte meget fra dag til dag. Bestil dit fly til Milano i god tid og finder du en god pris, så slå til med det samme. De billige fly bliver ofte solgt hurtigt. Prøv at indtaste din rejseperiode i søgeboksen og klik "Søg fly". Så vælger du blandt de bedste priser på fly til Milano.

Ferie med fly til Milano

Stil og klasse, mode og kunst, mad og vin. Det er bare en lille del af alt det, du kan opleve i Milano. Byen er en smuk by, der ønsker alle besøgende velkommen og sørger for, at du aldrig kommer til at kede sig. Så uanset om du er til en stille uge med kunst og vandreture i de gamle gader, eller en forlænget weekend med luksus-shopping og vidunderlig mad, så er Milano det perfekte rejsemål.
Læs mere om Milano