Flybilletter til Rom

Find og bestil din flybillet til Rom

Du kan vælge at bestille din flybillet til Rom i vores søgemaskine. I søgemaskinen kan du selv søge et stort udvalg af priser og flyruter frem døgnet rundt. Du kan ofte spare penge på din flybillet til Rom, hvis du vælger selv at booke og betale online. Ønsker du at rejse ud og hjem fra forskellige lufthavne i Italien, kan du gøre dette ved at vælge "Returbillet" og "Hjemrejse fra en anden lufthavn" i vores søgemaskine. Ønsker du at bestille en enkelt- eller indenrigsbillet, skal du vælge "Enkeltbillet" og indtaste rejsemål i søgemaskinen.

Prisen på flybilletter til Rom er inklusive skatter og afgifter
De totalpriser, som vi viser dig på flybilletter til Rom i vores søgemaskine, er altid inklusive alle skatter og afgifter. Det betyder, at du undgår overraskelser i form af ekstra gebyrer.

Vidste du det?
Med vores søgemaskine kan du bestille flere fly, hoteller samt leje bil, til samme rejse, på én gang.
Og husk – når du bestiller en samlet rejse med fly, bil eller hotel hos os, er du dækket af pakkerejseloven!

Sådan får du 10% rabat på billeje hos AVIS som FDM-medlem:
Hvis du logger på med dit FDM login, så bliver du automatisk sendt tilbage, hvor du kan starte en ny søgning på billeje med rabat.

Klik her og log på

Kontakt vores rejsespecialister:
Vores rejsespecialister, kan give dig gode råd om de bedste flyruter og hjælper dig med at finde de bedste priser på flybilletter.

Kontakt

Bestil online

information

Leonardo da Vinci lufthavn i Rom

Rom har to lufthavne – Fiumicino (Leonardo da Vinci Airport) og Ciampino.

Leonorda da Vinci Airport

Fiumicino Airport, i daglig tale kaldet Leonardo da Vinci Airport, er den største lufthavn i Rom ca. 32 km fra centrum. Leonardo da Vinci lufthavnen er en stor, moderne, international lufthavn med 4 terminaler. Fly til Rom fra Danmark lander stort set alle i T3. Leonardo da Vinci lufthavn håndterer over 35 mio. passagerer hvert år og ligger ca. 35 kilometer syd-vest for Rom.

Navn:  Aeroporto Leonardo da Vinci di Fiumicino
Adresse: Via dell’ Aeroporto di Fiumicino, 320, 00054 Fiumicino Roma, Italien
IATA kode: FCO
Flyvetider til Rom:
København - Rom (Leonardo da Vinci): 2 time og 30 minutter
Billund - Rom (Leonardo da Vinci): Ingen direkte fly til Rom

Ciampino lufthavn

Ciampino lufthavn er en lille militærlufthavn, der stort set kun beflyves af lavpris-flyselskaber. I skrivende er der ingen fly til Rom, der lander her fra Danmark.

Fordele og ulemper ved Rom lufthavn

Fordele: Masser af shopping muligheder, spisesteder og services, og - nok så vigtigt - gode muligheder for transport til Rom centrum.
Ulemper: Der er rigtig mange mennesker i lufthavnen, så man må væbne sig med tålmodighed og bare konstatere, at Rom er en populær rejsedestination.

Transport til og fra Rom lufthavn

Hvis du lander i Leonardo da Vinci lufthavn med fly til Rom, har du gode muligheder for transport videre ind til centrum af Rom eller dit hotel. 

Med tog
Regionaltoget FM1 kører til centrum af Rom på ca. 30 minutter og turen koster ca. 60 kr. for en enkeltbillet (prisen er den samme, når man skifter til metroen videre til Termini).

Leonardo da Vinci Express er det hurtigste tog til Rom. Leonardo da Vinci Express afgår hver halve time mellem 06.30 og 23.30 og kører direkte ind til Hovedbanegården i Rom Termini. Billetter til da Vinci Express findes på billetkontoret i lufthavnen.

Turen til Termini tager ca. 30 minutter og koster omkring € 10.

Med bil
I forbindelse med din bestilling af flybilletter til Rom har du også mulighed for at leje en bil og køre selv. Skal du bo uden for Rom eller har du planer om at se lidt af Roms pragtfulde omegn, vil billeje være en rigtig god idé.

Med taxi
Taxierne i Rom har licens til 4 passagerer. Vær opmærksom på, at deres bagagerum ikke har særlig meget plads til baggage. Rejsetiden ligger på 40-60 minutter og koster omkring € 40-50. Du finder taxierne lige uden for lufthavnens ankomsthal

Med bus
Når du lander med fly til Rom tilbyder busselskabet COTRAL en busforbindelse fra Leonardo da Vinci lufhavnen til Rome Tiburtina via Termini. Busserne afgår uden for ankomsthallen ca. hver halve time og turen tager ca. 50 minutter. Du kan købe billetter i bussen.

Med shuttle-bus transporteres du direkte fra lufthavn til hotel. Shuttle-bussen kører med andre rejsende, der ikke nødvendigvis skal til samme hotel som dit. Derfor kan turens varighed svinge meget -  regn med 60 minutter. Vær opmærksom på, at du kun må medbringe 2 stk. bagage pr. person.

Touristic Roma Pass:
Med et Touristic Roma Pass kan du med rabat rejse ubegrænset i Roms metro, bus og tog. Kortet giver foruden mulighed for transport, adgang til bl.a. museer, teaterforestillinger, musik arrangementer, og sightseeing i Rom.