Rejseforedrag: Kør-selv på Sicilien

Kom til gratis inspirationsaften om kør-selv-ferie på Sicilien

Drømmer du om at opleve Siciliens imponerende natur, storslåede UNESCO-seværdigheder og kulinariske kunnen? Så kom til vores rejseforedrag, hvor vi deler ud af vores viden, tips og råd til autentiske oplevelser i det sicilianske.

På en enkelt aften tager vi dig med til det bedste, den syditalienske ø har at byde på: Fortidens ruiner ligger spredt i den sicilianske natur, der byder på hvide sandstrande, frodige naturparker, dramatiske klipper og ikke mindst den imponerende vulkan, Etna. Kom med til Catanias storslåede byggerier og Siracusa med den hyggelige halvø Ortigia i øst, og mærk gruen i katakomberne i Palermo i vest.

Vores rejseforedrag er for dig, der endnu ikke har rejst på Sicilien og gerne vil introduceres til det syditalienske ø. Eller måske mangler du inspiration til at beslutte, hvor ferien skal gå hen, og ønsker en overordnet gennemgang af, hvad Sicilien har at byde på.

Gennem personlige oplevelser, inspirerende rejsebilleder og et indblik i de største highlights giver vi dig inspiration til at finde de helt særlige sicilianske oplevelser. Kom med til vores inspirationsaften og få en smagsprøve på de eventyr, der venter på en kør-selv-ferie på Sicilien.

Datoer og tilmelding

Dette foredrag er afholdt. Hold øje med nye datoer her på siden.

Find mere inspiration til din rejse her