Rejseforedrag: Kør-selv på Sicilien

Gratis foredrag om kør-selv på Sicilien

Har du ikke bestilt din rejse endnu? Eller mangler du inspiration til at vælge, hvor ferien skal holdes? Så er dette foredrag noget for dig. Til vores inspirationsaften giver vi dig et overordnet indtryk af, hvad destinationen har at byde på, og om det er der din næste drømmeferie skal gå til.

Sicilien betyder kultur, natur og smagfulde madoplevelser. Den trekantede middelhavsø ud for spidsen af Italiens støvleformede fastland emmer af historie og storslået arkitektur: fra Tempeldalen, Valle dei Templi, ved Agrigento i sydvest til Taorminas græske teater i øst. Fortidens ruiner ligger spredt i den sicilianske natur, der byder på hvide sandstrande, frodige naturparker, dramatiske klipper og ikke mindst den imponerende vulkan, Etna. Sicilien er et skatkammer af kulinariske oplevelser – fra lokalproduceret rødvin til smagfulde middelhavsretter. Den syditalienske øs historiske småbyer er perfekte som dagsudflugter på en kør-selv-ferie mens de større byer gemmer på unikke oplevelser: mærk gruen i katakomberne i Palermo, bliv fortryllet af de storslåede byggerier i Catania og nyd stemningen i den gamle bydel på øen Ortigia i Siracusa.

Kom og hør mere om middelhavets perle og få rejsetips, praktisk information og overblik over øens oplevelser, så du kan skræddersy din kør-selv-ferie på Sicilien.

Datoer og tilmelding

Dette foredrag er afholdt. Hold øje med nye datoer her på siden.

Find mere inspiration til din rejse her