Rejseforedrag: Kør-selv på Sicilien

Kom til gratis inspirationsaften om kør-selv-ferie på Sicilien

Drømmer du om at opleve Siciliens imponerende natur, storslåede UNESCO-seværdigheder og kulinariske kunnen? Så kom til vores rejseforedrag, hvor vi deler ud af vores viden, tips og råd til autentiske oplevelser i det sicilianske.

Vores rejseforedrag er for dig, som ønsker at købe din rejse eller allerede har købt den hos FDM travel. Vi giver en introduktion til dig, der gerne vil vide mere om Sicilien eller søger inspiration til at beslutte, hvor din næste rejse med FDM travel skal gå hen. Gennem vor ekspertviden giver vi dig et indtryk af, hvad rejsemålet har at byde på af seværdigheder, oplevelser og overnatningsmuligheder kombineret med vore personlige rejseoplevelser.

På en enkelt aften tager vi dig med til det bedste af den syditalienske ø: Fortidens ruiner ligger spredt i den sicilianske natur, der byder på hvide sandstrande, frodige naturparker, dramatiske klipper og ikke mindst den imponerende vulkan, Etna. Kom med til Catanias storslåede byggerier og Siracusa med den hyggelige halvø Ortigia i øst, og mærk gruen i katakomberne i Palermo i vest.

Gennem personlige oplevelser, inspirerende rejsebilleder og et indblik i de største highlights giver vi dig inspiration til at finde de helt særlige sicilianske oplevelser. Kom med til vores inspirationsaften og få en smagsprøve på de eventyr, der venter på en kør-selv-ferie på Sicilien.

Datoer og tilmelding

Foredragsholderen er Mette fra Lyngby

Når jeg rejser, er det vigtigt for mig, at det sker i mit tempo. Jeg vælger hellere lidt færre ting og steder at se for at få mere tid til noget andet. Alt fra miniferien i Tyskland og sommerferien i Italien til den store rundrejse i Canada eller USA, giver mig nye idéer og inspiration til rejser - inspiration om mine favoritrejsemål, som jeg glæder mig til at give videre til dig og dine rejsefæller!