Wellness Hotel Engel Gourmet & Spa

Når sjælen smiler

Wellness Hotel Engel Gourmet & Spa, Nova Levante (BZ), Dolomiti

Omgivet af bjerge så langt - og så højt - som øjet rækker, ligger gourmetresortet  Wellness Hotel Engel Gourmet & Spa i Nova Levante, eller Welschnofen, som der hedder i Sydtirol. Hotellet er det ideelle sted til et afslappende ophold, hvor I vil føle at I svæver på en sky, omgivet af endeløse afslappende og kulinariske lækkerier, og omgivet af Dolomitternes vidunderlige verden. 

Det der idag er Wellness Hotel Engel Gourmet & Spa stammer fra 1862 hvor de nuværende ejeres oldeforældrene besluttede at åbne deres værelser i deres private hjem i Welschnofen. Lidt mere end 100 år senere blev hotellet et af de få steder i Sydtyrol med en indendørs swimminpool, og tredive år senere opstod Wellness Hotel Engel Gourmet & Spa.

Fra 495 kr.
pr. person pr. nat i dobbeltværelse  

Rejseperiode:
Hele året

Hotelstandard:
Les Collectionneurs
 

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

få et tilbud

 

Information

Engledrys

Hotellets filosofi afspejles i køkkenet: Det handler om nydelse. Men det handler også om at vide, hvad der er på jeres tallerken, nemlig omhyggeligt udvalgte ingredienser af høj kvalitet, hvor der lægges en masse omtanke i hver ret. I vil blive overrasket af en symfoni af smage og aromaer, mens farver og former danner en smuk harmoni. Det eder serveres er faktisk udsigten ove skovene; natur, region, kærlighed og ekspertise. Køkkenets motto "balance, performance & multisense". Med andre ord lækker mad, der ikke kun appellerer til smagsløgene, men også er attraktiv og sund.

Wellness er simpelthen at give slip er dagligdagen og med Dolomitterne som baggrund, er det ikke svært. I kan svømme et par længder i den opvarmede udendørs swimmingpool, nyde jacuzzien, fyldt med Grander-vand eller blive genoplivet i saunaverdenen eller i massagestudiet. I afslapningsrummet, på terrassen eller i haven kan I lade jeres blik vandre ud i skovene, der omgiver Welschnofen eller til de fantastiske bjergtoppe.

Galleri

Kort

Vis på kort

Få et tilbud