Winery Havens i New Zealand - Bo midt i vinmarken

Overnat hos nogle af New Zealands bedste vingårde

Forestil jer at I parkerer motorhomet med udsigt over unikke vinmarker og vingårde i New Zealand, prøvesmagning af regionale vine og lokale gourmetprodukter, tilsat komforten af jeres hjem på hjul.

Nu har I mulighed for at overnatte hos nogle af New Zealands bedste vingårde. Eksklusivt for Maui kunder har vi håndplukket nogle af New Zealands mest maleriske vingårde for, at skabe en verdensklasse ”Winery Havens” oplevelse. Winery Havens er lavet for at give jer en uforglemmelig oplevelse, med fokus på nogle af New Zealands lækre vine.

Smag på de lokale friske råvarer og lækre vin - kontakt os og hør mere.

Winery Havens inkluderer:

  • En overnatning i Maui motorhome ved vingård.
  • Eksklusiv plads til motorhome (uden strøm og opkobling)
  • Gourmet madkurv for to personer inkl. en flaske vin.
  • Adgang til vingården.

 

 

Vingårdene i New Zealand

Hver vingård er specielt udvalgt af Maui, og tilbyder den bedste kombination af New Zealands vin- og landskab. Vingårdene er at finde på både Nordøen og Sydøen.

NORDØEN
Linden Estate - I det bakke terræn ved Esk Valley Hills i Hawkes Bay.

SYDØEN
Gibson Bridge Winery - 
Boutique vingård i byen Renwick i Marlborough.

 

Overnatning

De enkelte vingårde har sørget for sikre og eksklusive pladser tæt på vinmarker og vingård til jeres Maui motorhome. Antallet af pladser er begrænset, enkle og uden faciliteter hvilket betyder, at der ikke er mulighed for opkobling til vand, strøm m.m. Jeres motorhome har både bad, toilet, og strøm nok til en overnatning uden opkobling. 

reservation

Reservation til diverse Winery Havens kan gøres samtidig med reservation af jeres motorhome, vi glæder os til at hjælpe jer.