Opladning af elbil i Norge

Planlæg opladning af elbilen i Norge

Hvis du vil på kør-selv-ferie i elbil i Norge og opleve de natursmukke landskaber kendetegnet ved høje fjelde og dybe fjorde, er det naturligvis essentielt at have kendskab til placeringen af ladestandere ift. ens ruteplanlægning. Derfor kommer vi her med anbefalinger til specifikke ladestationer, der ligger fordelagtigt undervejs på vores foreslåede ruter. Dermed skal du bruge minimal tid på at bekymre dig om opladning, og i stedet bruge tiden på at opleve Norge rundt i en elbil.

Når det så er sagt, så tilbyder vi jo at skræddersy alle vores kør-selv-forslag til dine ønsker, og derudover er kør-selv-ferie i sig selv jo i høj grad lig med frihed til at kunne køre til højre såvel som venstre undervejs, så derfor kan vi også varmt anbefale følgende oversigter (der alle fungerer som både apps og websites) over ladestandere:

  • Spirii Go (find og betal opladning)
  • Shell Recharge (find og betal opladning)
  • A Better Routeplaner (planlæg din rute og opladning)
  • PlugShare (del og find andres erfaring med ladestationer)
     

På https://abetterrouteplanner.com/ kan du også få et overblik over de mange forskellige ladestationer Norge, og derudover tilrettelægge din kør-selv-ferie ift. kompatible ladestandere undervejs.

Læs mere om opladning i udlandet og andre hyppige spørgsmål i vores guide.