Rejseforedrag: Kør-selv i Norge

gratis inspirationsaften om kør-selv-ferie i Norge

Drømmer du om at opleve Norges Imponerende vandfald, dramatiske fjelde og storslåede fjorde?

Så deltag i vores online rejseforedrag, hvor vi på en lille times tid tager dig med til det bedste af Norge. Oplev den betagende natur i Norge, der byder på imponerende vandfald, dramatiske fjelde og storslåede fjorde, der tager pusten fra en. Kom med til spændende historiske seværdigheder, pulserende storbyer og idylliske småbyer med masser af charme.

Vores rejseforedrag er for dig, som ønsker at købe din rejse eller allerede har købt den hos FDM travel. Vi giver en introduktion til dig, der gerne vil vide mere om Norge eller søger inspiration til at beslutte, hvor din næste rejse med FDM travel skal gå hen. Gennem vor ekspertviden giver vi dig et indtryk af, hvad Norge har at byde på af seværdigheder, oplevelser og overnatningsmuligheder kombineret med vore personlige rejseoplevelser.

Datoer og tilmelding

Imens du venter på nye foredrag, kan du se vores seneste foredrag her.

Se filmen
Norge - online rejseforedrag - april 2021
Atlanterhavsvejen i Norge set fra en drone

Foredragsholderen er Niels fra Aalborg

Jeg elsker at rejse, og ferieoplevelser med venner og familie er noget af det bedste livet har at byde på. Jeg foretrækker at leje bil, når jer rejser, da det giver den ultimative frihed. Det er som regel på turene i bil, hvor vi gør impulsive stop, at vores bedste ferieoplevelser kommer.

Find mere inspiration til din rejse her