Rejseforedrag: Kør-selv i Norge

gratis inspirationsaften om kør-selv-ferie i Norge

Drømmer du om at opleve Norges Imponerende vandfald, dramatiske fjelde og storslåede fjorde?

Så deltag i vores online rejseforedrag, hvor vi på en lille times tid tager dig med til det bedste af Norge. Oplev den betagende natur i Norge, der byder på imponerende vandfald, dramatiske fjelde og storslåede fjorde, der tager pusten fra en. Kom med til spændende historiske seværdigheder, pulserende storbyer og idylliske småbyer med masser af charme.

Vores rejseforedrag er for dig, som ønsker at købe din rejse eller allerede har købt den hos FDM travel. Vi giver en introduktion til dig, der gerne vil vide mere om Norge eller søger inspiration til at beslutte, hvor din næste rejse med FDM travel skal gå hen. Gennem vor ekspertviden giver vi dig et indtryk af, hvad Norge har at byde på af seværdigheder, oplevelser og overnatningsmuligheder kombineret med vore personlige rejseoplevelser.

Datoer og tilmelding

marts 2024 Butik Dato Tidspunkt Status
Kør-selv-ferie i Norge Vejle 07-03-2024 18:00 Få ledige pladser
Kør-selv-ferie i Norge Lyngby 14-03-2024 18:00 Ledige pladser
april 2024 Butik Dato Tidspunkt Status
Kør-selv-ferie i Norge Online 11-04-2024 17:00 Ledige pladser

Foredragsholderen er Martin fra Vejle

Der er jo bare ikke noget bedre, end at komme ud og udvide sine horisonter i mødet med det fremmede. Verden er stor, og der vil altid være mere at udforske. Jeg har boet flere år i både Norge og Grønland, så jeg har en naturlig kærlighed til det nordiske, hvor midnatssol og vintermørke skaber ekstreme kontraster. Jeg elsker bjergene, de store vidder og flotte udsigter, men jeg finder også altid stor glæde i mødet med mennesker. Når man sætter sig ind på en diner i USA, er det jo både overvældende og befriende, at blive mødt af de åbne og interesserede mennesker, der spørger ind til den planlagte rute og gerne vil give sit besyv med for at øge oplevelsesværdien. Amerikanerne er bare super gode til at krydre rejsen med lokale highlights, som kun de allermest stedkendte, får lov til at opleve.

Foredragsholderen er Katja fra Lyngby

Jeg hedder Katja og jeg er 26 år gammel og bor i Skovlunde. Jeg er startet som ny rejsespecialist hos FDM travel i Lyngby i juni 2023 og skal sidde som rejsekonsulent med speciale i USA, Norge og Sverige og Kroatien. Oplæringsforløbet har været meget velorganiseret, og jeg føler, at jeg er blevet taget supergodt imod af alle kollegaerne.