Svinøya Rorbuer i Svolvær

Fiskeri idyl i svolvær

Svinøya Rorbuer, Svolvær

Bo midt i et pulserende fiskerleje mellem historiske huse, fiskelandingspladser og fiskelækkerier. Check in i klassiske rorbuer, traditionelle fiskerhytter, lejligheder eller i den eksklusive Væreiergården, mens I udforsker og oplever Lofoten.
 

Fra 681 kr.
Pris pr. person i Rorbu Cabin

Rejseperiode:
Hele året

Hotelstandard:
Historisk Hotel

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

få et tilbud

Information

Overnat i historiske rorbuer eller Væreiergården

Svinøya´s  historie strækker sig 200 år tilbage, og Svinøya Rorbuer har modtaget Norsk Kulturarvs kvalitetsmærke "Olavsrosa", for sin indsats for at værne om og formidle Lofotens historie. I samarbejde med lokale aktivitetsudbydere leveres oplevelser i verdensklasse og aktiviteter og minder, der holder hele livet. Både sommer og vinter er oplevelserne helt unikke.

Både de originale og de nybyggede rorbuer, rorbusuiter og historiske huse holder en høj standard. Hver rorbu har fra et til fire soveværelser med dobbeltsenge, et veludstyret tekøkken i forbindelse med stuen samt mindst et moderne badeværelse med bruser og toilet. Den anerkendte restaurant, Børsen Spiseri, fra 1828 giver jer de lokale råvarer og en fantastisk madoplevelse til både frokost og middag.

Galleri

Kort

Vis på kort

Oplev Norge - skab din egen historie

De bedste oplevelser i Norge

Se vores anbefalede oplevelser

Få et tilbud