Flybilletter til Funchal på Madeira

Bestil din flybillet til Madeira

Du kan vælge at bestille din flybillet til Funchal på Madeira i vores søgemaskine. I søgemaskinen kan du selv søge et stort udvalg af priser og flyruter frem døgnet rundt. Du kan ofte spare penge på din flybillet til Madeira, hvis du vælger selv at booke og betale online. Ønsker du at rejse ud og hjem fra forskellige lufthavne i Portugal, kan du gøre dette ved at vælge "Returbillet" og "Hjemrejse fra en anden lufthavn" i vores søgemaskine. Ønsker du at bestille en enkelt- eller indenrigsbillet, skal du vælge "Enkeltbillet" og indtaste rejsemål i søgemaskinen.

Prisen på flybilletter til Funchal på Madeira er inklusive skatter og afgifter
De totalpriser, som vi viser dig på flybilletter til Madeira i vores søgemaskine, er altid inklusive alle skatter og afgifter. Det betyder, at du undgår overraskelser i form af ekstra gebyrer.

Vidste du det?
Med vores søgemaskine kan du bestille flere fly, hoteller samt leje bil, til samme rejse, på én gang.
Og husk – når du bestiller en samlet rejse med fly, bil eller hotel hos os, er du dækket af pakkerejseloven!

Sådan får du 10% rabat på billeje hos AVIS som FDM-medlem:
Hvis du logger på med dit FDM login, så bliver du automatisk sendt tilbage, hvor du kan starte en ny søgning på billeje med rabat.

Klik her og log på

Kontakt vores rejsespecialister:
Vores rejsespecialister, kan give dig gode råd om de bedste flyruter og hjælper dig med at finde de bedste priser på flybilletter.

Kontakt

Bestil online

Information

Funchal lufthavn på Madeira

Efter din flyrejse fra Danmark lander du i Funchal på øen Madeira sydvest for Portugal. Lufthavnen er også omtalt som Cristiano Ronaldo Airport som en hyldest til fodboldspilleren af samme navn, der netop er fra Madeira.

Navn: Funchal Airport
Adresse: 9100-105 Santa Cruz, Madeira, Portugal
IATA kode: FNC
Flyvetider til Funchal:
København - Funchal: 4 timer og 50 minutter med direkte fly
Billund – Funchal: ingen direkte fly til Funchal
Tidsforskel: -1 time ift. Danmark

Transport til og fra Funchal lufthavn:

Der findes ikke nogen togforbindelse til Funchal fra lufthavnen. Til gengæld kan du vælge mellem bus og taxi:

Med bus
Hvis du vælger at tage med bus til Funchal centrum, kan du enten tage shuttlebussen eller bybussen. Shuttelbussen kører fra ankomst-terminalen til Formosa Beach, mens bybusserne kører til forskellige destinationer på øen. Du finder busstoppestedet udenfor ankomst-terminalen.

Med taxi
Nemmest er det naturligvis for dig at hoppe i en taxi til din videre destination i Funchal. Du finder en taxi i stueplan ved ankomst-terminalen.

Med udlejningsbil
Funchal ligger på øen Madeira, som er en smuk ø af vulkansk oprindelse, og 90 % af øens areal er bjerge. Hvis du ønsker at komme hurtigt og nemt rundt i området, kan vi hos FDM travel nemt arrangere din billeje og sørge for, at en udlejningsbil står klar til dig, når du lander i Funchals lufthavn.

Tips til at finde de billigste fly til Funchal

Normalt finder du de billige fly til Funchal, hvis du ikke rejser på de mest populære rejsedage som typisk er fredag (udrejse) og søndag (hjemrejse). Hvis du i stedet søger fly på ugens øvrige dage, vil du ofte få dit fly til en lavere pris. Hvis du er fleksibel med hensyn til dine rejsedatoer, så prøv at søge fly til Funchal på forskellige datoer. Prisen på fly svinger nemlig ofte meget fra dag til dag. Bestil dit fly til Funchal i god tid og finder du en god pris, så skynd dig at slå til. De billige fly bliver ofte solgt hurtigt. Prøv at indtaste din rejseperiode i søgeboksen og klik "Søg fly". Så vælger du blandt de bedste priser på fly til Funchal.

Vælg flyselskaber og direkte fly til Funchal

Foretrækker du til et bestemt flyselskab, så har du mulighed for kun at søge fly til Funchal fra det pågældende selskab. Du har også
mulighed for udelukkende at søge på de fly, der flyver direkte til Funchal uden mellemlandinger.