Flybilletter til Madeira

bestil din flybillet til Madeira

Du kan vælge at bestille din flybillet til Madeira i vores søgemaskine. I søgemaskinen kan du selv søge et stort udvalg af priser og flyruter frem døgnet rundt. Du kan ofte spare penge på din flybillet til Madeira, hvis du vælger selv at booke og betale online. Ønsker du at rejse ud og hjem fra forskellige lufthavne i Portugal, kan du gøre dette ved at vælge "Returbillet" og "Hjemrejse fra en anden lufthavn" i vores søgemaskine. Ønsker du at bestille en enkelt- eller indenrigsbillet, skal du vælge "Enkeltbillet" og indtaste rejsemål i søgemaskinen.

Prisen på flybilletter til Madeira er inklusive skatter og afgifter
De totalpriser, som vi viser dig på flybilletter til Madeira i vores søgemaskine, er altid inklusive alle skatter og afgifter. Det betyder, at du undgår overraskelser i form af ekstra gebyrer.

Vidste du det?
Med vores søgemaskine kan du bestille flere fly, hoteller samt leje bil, til samme rejse, på én gang.
Og husk – når du bestiller en samlet rejse med fly, bil eller hotel hos os, er du dækket af pakkerejseloven!

Sådan får du 10% rabat på billeje hos AVIS som FDM-medlem:
Hvis du logger på med dit FDM login, så bliver du automatisk sendt tilbage, hvor du kan starte en ny søgning på billeje med rabat.

Klik her og log på

Kontakt vores rejsespecialister:
Vores rejsespecialister, kan give dig gode råd om de bedste flyruter og hjælper dig med at finde de bedste priser på flybilletter.

Kontakt

bestil online

Information

Lufthavnen på Madeira

Hvis du hører til dem, der har hørt alle strækhistorierne om Madeira Lufthavn - den korte, smalle landingsbane, flystyrt og andre grumme ting - så slap bare af. Madeira Lufthavns landingsbane er blevet ombygget, forlænget og forbedret, så det nu er lige så sikkert at lande her med fly som i alle andre lufthavne. Madeira Lufthavn er placeret ved kysten lige udenfor Madeiras hovedstad Funchal på øens sydkyst.

Navn: Funchal Madeira Airport
Adresse: 9100-105 Santa Cruz, Madeira, Portugal
IATA kode: FNC

Flyvetider til Funchal:
København - Funchal: 4 timer og 50 minutter med direkte fly
Billund – Funchal: ingen direkte fly til Funchal

Transport til og fra Lufthavnen

Bus
Der findes en lufthavnsbus, der kører mellem Madeira Lufthavn og Funchal. Derudover kan du også benytte de offentlige busser, der kører mellem Funchal, lufthavnen og Machico på Madeiras østkyst.

Taxi
Taxi er tilgængelige udenfor ankomsthallen, Level 0, og kan køre dig til en hvilken som helst destination på Madeira. Taxier kører efter taxameter, men forhør dig om prisen, inden du stiger ind.

Lejebil
Du har også mulighed for at leje en bil på Madeira, når du ankommer med fly til Madeira. Dette giver dig en enestående mulighed for at få set hele Madeira i løbet af din ferie. FDM travel kan via vores samarbejdspartnere sørge for, at du får en lejebil til en rigtig god pris som står klar til dig, når dit fly lander på Madeira.

Madeira som rejsemål

Madeira har i den grad fået rystet det lidt støvede ry som et rejsemål for pensionister af sig. I dag er Madeira et sted, hvor alle generationer kan få en fantastisk ferie - sammen eller hver for sig. Uanset om du er til shopping og natteliv, sandstrande og blåt vand eller natur, kunst og kultur, så har Madeira det. Storbyferie i Funchal, badeferie ved kysten eller en rundtur i Maderias fantastiske natur? - eller måske en kombination af det hele? Madeira venter på dig.
Læs mere om Madeira