Flybilletter til Skotland

BESTIL FLYBILLETTER ONLINE

Du kan vælge at bestille din flybillet til Skotland i vores online-booking. Her kan du selv søge et stort udvalg af priser og flyruter frem døgnet rundt. Du kan ofte spare penge på din flybillet til Skotland, hvis du vælger selv at booke og betale online.

Ønsker du at rejse ud og hjem fra forskellige lufthavne eller bestille en indenrigsbillet i Skotland, kan du gøre dette ved at vælge one way på vores booking engine. Du skal blot vælge hver strækning enkeltvis.

Bestil online

Udvalgte byer

Vis på kort

information

FIND DE BILLIGE FLY TIL skotland

Normalt finder du de billige fly til Skotland, hvis du ikke rejser på de mest populære rejsedage, som typisk er fredag (udrejse) og søndag (hjemrejse). Hvis du i stedet søger fly på ugens øvrige dage, vil du ofte få dit fly til en lavere pris. Hvis du er fleksibel med hensyn til dine rejsedatoer, så prøv at søge fly til Skotland på forskellige datoer.

Prisen på fly svinger nemlig ofte meget fra dag til dag. Bestil dit fly til Skotland i god tid, og finder du en god pris, så skynd dig at slå til. De billige fly bliver ofte solgt hurtigt. Prøv at indtaste din rejseperiode i søgeboksen og klik "Søg fly". Så vælger du blandt de bedste priser på fly til Edinburgh.

PRISEN PÅ FLY TIL Skotland ER INKLUSIVE SKATTER OG AFGIFTER

De totalpriser, som vi viser dig på fly til Skotland i vores fly bestilling, er altid inklusive alle skatter og afgifter. Det betyder,
at du undgår overraskelser i form af ekstra gebyrer, når du bestiller dit fly til Skotland hos FDM travel.

VÆLG FLYSELSKABER OG DIREKTE FLY TIL Skotland

Foretrækker du til et bestemt flyselskab, så har du mulighed for kun at søge fly til Skotland fra det pågældende selskab. Du har også
mulighed for udelukkende at søge på de fly, der flyver direkte til Skotland uden mellemlandinger.