Flybilletter til Gran Canaria

Bestil din flybillet til Gran Canaria

Du kan vælge at bestille din flybillet til Gran Canaria i vores søgemaskine. I søgemaskinen kan du selv søge et stort udvalg af priser og flyruter frem døgnet rundt. Du kan ofte spare penge på din flybillet til Gran Canaria, hvis du vælger selv at booke og betale online. Ønsker du at rejse ud og hjem fra forskellige lufthavne i Spanien, kan du gøre dette ved at vælge "Returbillet" og "Hjemrejse fra en anden lufthavn" i vores søgemaskine. Ønsker du at bestille en enkelt- eller indenrigsbillet, skal du vælge "Enkeltbillet" og indtaste rejsemål i søgemaskinen.

Prisen på flybilletter til Gran Canaria er inklusive skatter og afgifter
De totalpriser, som vi viser dig på flybilletter til Gran Canaria i vores søgemaskine, er altid inklusive alle skatter og afgifter. Det betyder, at du undgår overraskelser i form af ekstra gebyrer.

Vidste du det?
Med vores søgemaskine kan du bestille flere fly, hoteller samt leje bil, til samme rejse, på én gang.
Og husk – når du bestiller en samlet rejse med fly, bil eller hotel hos os, er du dækket af pakkerejseloven!

Sådan får du 10% rabat på billeje hos AVIS som FDM-medlem:
Hvis du logger på med dit FDM login, så bliver du automatisk sendt tilbage, hvor du kan starte en ny søgning på billeje med rabat.

Klik her og log på

Kontakt vores rejsespecialister:
Vores rejsespecialister, kan give dig gode råd om de bedste flyruter og hjælper dig med at finde de bedste priser på flybilletter.

Kontakt

bestil online

Information

Las Palmas lufthavn – Aerpuerto de Gran Canaria

Rejser du til Gran Canaria, ankommer du til Las Palmas lufthavn, Aeropuerto de Gran Canaria. Lufthavnen ligger ca. 18 km fra byens centrum på den østlige del af Gran Canaria.

Navn: Las Palmas Airport
Adresse:  Autopista GC-1, s/n, 35230, Las Palmas, Spanien
IATA kode: LPA
Tidsforskel: -1 time ift. Danmark

Transport til og fra Las Palmas lufthavn

Når du lander i Las Palmas lufthavn, kan du vælge imellem forskellige transportmidler:

Med bus
Gran Canaria har et udbygget netværk af busser og med de korte afstande på øen, kan du nemt komme fra A til B med bus. Fra lufthavnen kan du tage bus nr. 60 til Las Palmas centrum. Turen tager ca. 35 minutter.
Læs mere busserne her

Med taxi
Taxi er den hurtigste, men også den dyreste valgmulighed. Priserne er fastsatte på forhånd, så du ved hvad turen til Las Palmas koster. Du finder taxiholdepladsen udenfor ankomst terminalen.

Med udlejningsbil
Vil du gerne opleve lidt mere af Gran Canaria end bare Las Palmas, kan du med fordel leje en bil. Hos FDM travel kan du nemt leje en udlejningsbil, så den står klar til dig, når du ankommer til Las Palmas lufthavn.

Kort om Las Palmas på Gran Canaria

Las Palmas ligger på Gran Canarias lune østkyst og er øens største by. Med udsigt til Atlanterhavet, gode badestrande og en gennemsnitstemperatur på 21 grader, er Las Palmas en populær turistdestination. Byen arkitektur er charmerende og typisk kanarisk med hvidkalkede huse der har små balkoner og karnapper i træ og røde tegltage. Særligt den gamle bydel er et besøg værd. Las Palmas har et hav af gode restauranter og barer og et væld af sportsaktiviteter ved strandende. Ønsker du at opleve resten af vulkanøen, kan nu nemt komme til den modsatte ende af øen, som har smuk, rå og uspoleret natur. Las Palmas er for dig, der vil slappe af i solen og nyde smukke omgivelser.
Læs mere om Gran Canaria