Flybilletter til Tenerife

Find og bestil din flybillet til Tenerife

Du kan vælge at bestille din flybillet til Tenerife i vores søgemaskine. I søgemaskinen kan du selv søge et stort udvalg af priser og flyruter frem døgnet rundt. Du kan ofte spare penge på din flybillet til Tenerife, hvis du vælger selv at booke og betale online. Ønsker du at rejse ud og hjem fra forskellige lufthavne på Tenerife, kan du gøre dette ved at vælge "Returbillet" og "Hjemrejse fra en anden lufthavn" i vores søgemaskine. Ønsker du at bestille en enkelt- eller indenrigsbillet, skal du vælge "Enkeltbillet" og indtaste rejsemål i søgemaskinen.

Prisen på flybilletter til Tenerife er inklusive skatter og afgifter
De totalpriser, som vi viser dig på flybilletter til Tenerife i vores søgemaskine, er altid inklusive alle skatter og afgifter. Det betyder, at du undgår overraskelser i form af ekstra gebyrer.

Vidste du det?
Med vores søgemaskine kan du bestille flere fly, hoteller samt leje bil, til samme rejse, på én gang.
Og husk – når du bestiller en samlet rejse med fly, bil eller hotel hos os, er du dækket af pakkerejseloven!

Sådan får du 10% rabat på billeje hos AVIS som FDM-medlem:
Hvis du logger på med dit FDM login, så bliver du automatisk sendt tilbage, hvor du kan starte en ny søgning på billeje med rabat.

Klik her og log på

Kontakt vores rejsespecialister:
Vores rejsespecialister, kan give dig gode råd om de bedste flyruter og hjælper dig med at finde de bedste priser på flybilletter.

Kontakt

Bestil online

Information

Lufthavne på Tenerife - nord og syd

Når du kommer med fly til Tenerife er der to internationale lufthavne du kan ankomme til. Tenerife North Lufthavn er, som navnet antyder, den nordligste af de to lufthavne. Den anden hedder logisk nok Tenerife South Airport. Tenerife Syd Lufthavn er efter passagertal den største af de to lufthavne med ca. 7 millioner passagerer årligt.

  • Tenerife Nord Lufthavn (Tenerife Norte) ligger ca. 11 km fra den super populære ferieby Santa Cruz.
  • Tenerife Syd Lufthavn (Sur Reina Sofia)  er beliggende ud mod kysten på den sydlige del af Tenerife mellem El Abrigo og Médano - lige midt i de mest populære turistområder.

Transport til og fra lufthavnen

Måden at komme fra lufthavnen til din endelige destination på Tenerife er hovedsageligt baseret på biltrafik - taxi eller egen bil. Der er dog mulighed for at tage forskellige busser fra de to lufthavne, men det vil som regel kræve lidt skift undervejs, før du når helt frem.

Bus

Følgende busruter kører til/fra/via Tenerife Nord Lufthavn:
102: Mellem Santa Cruz og Puerto de la Cruz via lufthavnen.
107: Mellem Santa Cruz og Buenavista via lufthavnen
108: Mellem Santa Cruz og Icod de los Vinos via lufthavnen
340: Mellem Puerto de la Cruz og Tenerife Syd Lufthavnen via Nord Lufthavnen.
343: Mellem Puerto de la Cruz og Playa de las Américas via begge lufthavne.

Følgende busruter kører til/fra/via Tenerife Syd Lufthavn:
111: Mellem Santa Cruz og Playa de las Américas via lufthavnen.
340: Mellem Puerto de la Cruz og Tenerife Syd Lufthavnen via Nord Lufthavnen.
343: Mellem Puerto de la Cruz og Playa de las Américas via Nord Lufthavn.

Taxi

Taxiholdepladsen finder du lige udenfor ankomsthallen. Der køres efter taxameter med to forskellige tariffer - en om dagen og en lidt dyrere om natten. Der er tillæg for lufthavnskørsel samt bagage.

Lejebil

Den bedste løsning for transport er at leje din egen bil. Det giver ikke bare den hurtigste transporttid til og fra lufthavnen, men giver dig også mulighed for at komme rundt på øen, mens du er der. Sammen med vores samarbejdspartnere giver vi dig den bedst mulige pris.

Tenerife som feriedestination

Som den største af de Kanariske øer kan Tenerife tilbyde dig stort set ALT. Den anses for at være den sidste europæiske paradis-ø, og det er ikke helt galt. Her finder du ørken og skov, vulkan, eksotisk beplantning samt ikke mindst smukke kyststrækninger med unikke strande. Du kan frit vælge mellem den aktive og den mere tilbagelænede ferie, og hvis natur ikke lige er dig, finder du store og små byer med både museer, forretninger og restauranter, og ikke mindst et exceptionelt natteliv.
Læs mere om rejser til Tenerife