Flybilletter til Tenerife

BESTIL FLYBILLETTER ONLINE

Du kan vælge at bestille din flybillet til Tenerife i vores online-booking. Her kan du selv søge et stort udvalg af priser og flyruter frem døgnet rundt. Du kan ofte spare penge på din flybillet til Tenerife, hvis du vælger selv at booke og betale online.

Ønsker du at rejse ud og hjem fra forskellige lufthavne eller bestille en indenrigsbillet i Spanien, kan du gøre dette ved at vælge one way på vores booking engine. Du skal blot vælge hver strækning enkeltvis.

bestil online

Information

Lufthavne på Tenerife - nord og syd

Når du kommer med fly til Tenerife er der to internationale lufthavne du kan ankomme til. Tenerife North Lufthavn er, som navnet antyder, den nordligste af de to lufthavne. Den anden hedder logisk nok Tenerife South Airport. Tenerife Syd Lufthavn er efter passagertal den største af de to lufthavne med ca. 7 millioner passagerer årligt.

  • Tenerife Nord Lufthavn (Tenerife Norte) ligger ca. 11 km fra den super populære ferieby Santa Cruz.
  • Tenerife Syd Lufthavn (Sur Reina Sofia)  er beliggende ud mod kysten på den sydlige del af Tenerife mellem El Abrigo og Médano - lige midt i de mest populære turistområder.

Transport til og fra lufthavnen

Måden at komme fra lufthavnen til din endelige destination på Tenerife er hovedsageligt baseret på biltrafik - taxi eller egen bil. Der er dog mulighed for at tage forskellige busser fra de to lufthavne, men det vil som regel kræve lidt skift undervejs, før du når helt frem.

Bus

Følgende busruter kører til/fra/via Tenerife Nord Lufthavn:
102: Mellem Santa Cruz og Puerto de la Cruz via lufthavnen.
107: Mellem Santa Cruz og Buenavista via lufthavnen
108: Mellem Santa Cruz og Icod de los Vinos via lufthavnen
340: Mellem Puerto de la Cruz og Tenerife Syd Lufthavnen via Nord Lufthavnen.
343: Mellem Puerto de la Cruz og Playa de las Américas via begge lufthavne.

Følgende busruter kører til/fra/via Tenerife Syd Lufthavn:
111: Mellem Santa Cruz og Playa de las Américas via lufthavnen.
340: Mellem Puerto de la Cruz og Tenerife Syd Lufthavnen via Nord Lufthavnen.
343: Mellem Puerto de la Cruz og Playa de las Américas via Nord Lufthavn.

Taxi

Taxiholdepladsen finder du lige udenfor ankomsthallen. Der køres efter taxameter med to forskellige tariffer - en om dagen og en lidt dyrere om natten. Der er tillæg for lufthavnskørsel samt bagage.

Lejebil

Den bedste løsning for transport er at leje din egen bil. Det giver ikke bare den hurtigste transporttid til og fra lufthavnen, men giver dig også mulighed for at komme rundt på øen, mens du er der. Sammen med vores samarbejdspartnere giver vi dig den bedst mulige pris.

 

Tenerife som feriedestination

Som den største af de Kanariske øer kan Tenerife tilbyde dig stort set ALT. Den anses for at være den sidste europæiske paradis-ø, og det er ikke helt galt. Her finder du ørken og skov, vulkan, eksotisk beplantning samt ikke mindst smukke kyststrækninger med unikke strande. Du kan frit vælge mellem den aktive og den mere tilbagelænede ferie, og hvis natur ikke lige er dig, finder du store og små byer med både museer, forretninger og restauranter, og ikke mindst et exceptionelt natteliv.