Rejser til Tenerife

Tenerife har sæson hele året

 

Rejs til den største af de syv Kanariske øer – Tenerife, lej en bil og kør ud på eventyr. På en kør-selv-ferie bestemmer du selv ruten og tempoet og har friheden til at veksle mellem afslapning og aktiv-ferie. Øen har et dejligt og lunt klima året rundt og masser af skønne strande. Oplev vulkanen Teide, tag på vandretur i nationalparken og shop i den gamle bydel i Santa Cruz de Tenerife, som summer af liv året rundt. Se vores store udvalg af ferieboliger og hoteller og bestil din pakkerejse til Tenerife i dag.

Se filmen
Se video om Tenerife
Ung kvinde på Playa de la Teresitas - strand på Tenerife

Rejseformer

Inspiration

Vis på kort

Velkommen til den største af de Kanariske øer, Tenerife

Tenerife er den største af de syv Kanariske øer, der ligger ud for Afrikas nordvestlige kyst ved Marokko og det vestlige Sahara. Du kan rejse til Tenerife, lige når det passer dig, da klimaet er behageligt året rundt. Den sydlige del af Tenerife får mest sol og mindst regn og det er da også der, du finder de største og mest populære feriebyer.

Du skal unde dig selv at tage på nogle udflugter eller måske leje en bil, for så opdager du vitterlig hvor meget Tenerife har at byde på. Naturen skifter konstant fra dramatiske kyststrækninger, golde områder, månelandskaber til de frodigste dale.

Et godt tip til Tenerife: Tenerife og de Kanariske øer er en stor frihandelszone og været det siden 1852. Priserne er fritaget for luksusafgifter og skatter. Derfor kan du med fordel købe kameraer og ure m.m.. Sørg for et internationalt garantibevis, så varen er dækket når I kommer hjem til Danmark. PS: Er prisen mere end ca. 25% lavere i forhold til i Danmark, er det oftest en kopivare.

 

Santa Cruz - hovedstaden på Tenerife

Hovedstaden Santa Cruz ligger i den nordøstlige del af Tenerife. Rejser du til Santa Cruz finder du en dejlig livlig by med store åbne pladser og brede gader. Du kan komme ud og shoppe, gå på museum eller gå en tur langs promenaden, hvor der konstant er spændende udstillinger.

Kulturlivet fejler bestemt heller ikke noget for Santa Cruz er også kendt for sit operahus, koncertsale og teatre.

Santa Cruz nyeste varetegn er koncerthuset, der minder om en kæmpe bølge, der er på vej ind over byen - virkelig imponerende. I havnen er der travl trafik af skibe fra hele verden, for Santa Cruz er fortsat et yndet stoppested for fx krydstogtskibene mellem Europa og Amerika.

 

Playa de las Américas

Den mest populære ferieby på Tenerife

Rejser du til Playa de las Américas, kommer du til Tenerifes absolut bedst besøgte ferieby. Solen skinner oftest fra en skyfri himmel, og palmerne svajer i fælles rytme langs den lange travle strandpromenade. Du har alle faciliteter og forlystelser i nærheden. På strandpromenaden kan du hver dag finde en ny spændende café eller restaurant.

Den lange skønne strand giver dig mulighed for at slappe af på en strandstol, hoppe ud i Atlanterhavets klare hav eller måske afprøve dine færdigheder som windsurfer.

Den store vandpark på Tenerife, Aquapark, lokker med vandrutsjebaner i alle størrelser. Du kan gå en runde på en spændende golfbane, prøve lykken på et kasino eller tage på shoppingtur. Om aftenen bliver du vidne til en dejlig medrivende og festlig stemning.

Efter et godt aftensmåltid kan du udforske nattelivet på en af de utallige barer, pubber eller diskoteker. Fortsætter du til den lyse morgen, kan du altid begynde forfra med en lur i en strandstol, men husk nu solcremen.

 

Los Cristianos for børnefamilier

Los Cristianos er næsten vokset sammen med Playa de las Américas, men er alligevel mere rolig og derfor perfekt, hvis du rejser med børn. Byen var tidligere et lille fiskeleje. Selvom der er sket en voldsom udvikling efter turismen kom til Tenerife, har byen alligevel formået at bevare meget af sin oprindelige charme.

Du har flere strande at vælge mellem og kan dyrke alle former for vandsportsaktiviteter. Du kan også slentre langs den hyggelige strandpromenade, tage på udflugt til vulkanen Teide eller måske tage en færge til en af de omkringliggende øer.

 

Los Gigantes & Playa de la Arena skiller sig ud

Det er den dramatiske kyststrækning, der skiller Los Gigantes & Playa de la Arena ud fra sydkystens feriebyer. Klipperne rager mere end 400 meter i vejret og naturoplevelserne står i kø og venter på dig. Har du taget et par gode vandresko med er der flere vandreruter, som du kan begive dig ud på, når du rejser til Los Gigantes & Playa de la Arena på Tenerife. 

Der er selvfølgelig også en strand (lavastrand), hvor du kan hygge dig. Der er også en lille idyllisk havn og tæt på den ligger caféer, restauranter og butikker. Nyd en romantisk middag om aftenen, mens solen langsomt går ned og breder en smuk orange glød over området.

 

Puerto de la Cruz for romantiske sjæle

Rejser du til Puerto del la Cruz, kommer du til en af mest charmerende byer på Tenerife. Smalle gader løber ind og ud mellem de smukke gamle huse. Farverige blomster og planter fuldender billedet og gør byen oplagt til en romantisk ferie. Tapasbarerne og restauranterne serverer nogle af øens bedste gastronomiske oplevelser.

Skal du solbade, kan du gøre det på en af de karakteristiske sorte lavastrande eller ved badeanlægget, Lago Martianez, som er et af de ældste i verden. Rejser du med børn skulle du tage forbi den store dyrepark, Loro Parque, når du er af sted på en af vores populære Tenerife rejser.

 

Aktiviteter på Tenerife

Aktiviteterne på Tenerife står nærmest i kø og kan tilfredsstille alle uanset interesse. Vandsports-aktiviteterne er mange med alt fra vandski, vandscooter, surfing, kajak til dybhavsfiskeri. Når du vælger en af vores Tenerife rejser kan du selvfølgelig også nyde solen på en af de utallige strande i en behagelig liggestol.

Loro Parque er for hele familien

Her har du virkelig en park for hele familien. Loro Parque ligger ved Puerto de la Cruz. Når du først har betalt indgangsbilletten, er alle shows gratis. Du kan også opleve det store undervandsakvarium, fascinerende gorillaer, tigere, alligatorer og så er der også et stort legeområde for børnene. Et sikkert hit når du rejser til Tenerife.

Tenerife er perfekt til en golfrejse

Du har masser af muligheder for at komme ud og spille golf, når du rejser til Tenerife. Der er baner i alle sværhedsgrader i meget forskellige omgivelser. Banerne har hver sit særpræg og Golf las Americas og Golf del Sur er nogle af de mest populære.

Udflugter på Tenerife

Du har et hav af muligheder for spændende udflugter på din rejse til Tenerife. Du kan tage en udflugt med båd, hvor du har gode muligheder for at se delfiner og hvaler. Der er udflugter til naboøen, La Gomera, du kan opleve Tenerifes mangfoldighed på en vandretur eller hvad med en aften med flamencodans?

Toppen af Tenerife, vulkanen Teide

En tur til toppen af vulkanen Teide, Spaniens højeste bjerg (3.718 meter), vil uden tvivl blive et af højdepunkterne på din rejse til Tenerife. Turen dertil går gennem små landsbyer og grønne områder, der står i skarp kontrast til landskabet du ender i. Det er helt unikt med de mest abstrakte klippeformationer du kan forestille dig.

Du kan også snyde og tage tovbanen, der går fra ca. 2.300 meter og helt op til toppen. Udsigten ud over et af verdens største kratere er ganske enkelt enestående. Det minder om et stort månelandskab. Der er faktisk hele ni vulkaner i krateret, men det er vulkanen Teide, der dominerer billedet.

Kontakt