Godisflyget

Slikflyet ved E4, afkørsel 73

Lige ud til E4-motorvejen i Sydsverige findes en dejlig oplevelse for alle slikmunde: Slikflyveren. Et helt fly fyldt med superbilligt slik1 Et besøg hos Slikflyet (eller Godisflyget/Candy Airlines som det egentlig hedder) er for mange danskere en helt fast tradition, når turen går til Sverige. En times kørsel fra Helsingborg ved E4-afkørsel 73 (Skånes Fagerhult) står flyet på toppen af en bakke og lokker med bland-selv-slik til discountpriser. Prisen på slik hos Slikflyet er vanvittigt lave - fra ca. 5 SEK pr. 100 gram.

Det er billigt i forhold til danske priser, som oftest er tre gange så høje, og udvalget er overvældende. Hele den indre del af flyet er én lang gang med slikkasser stablet op på begge sider og der er omkring 250 forskellige varianter at vælge mellem. I tager jeres poser ved indgangen – og så er det ellers bare at vælge løs. Der både er kvalitetsslik og discountslik i det store udvalg, så det er en god idé lige at gå en enkelt tur ned gennem gangen og danne jer et overblik, inden I kaster jer over at fylde posen. Ellers får I hurtigt fyldt op med noget, som I måske bliver trætte af senere.

Et besøg hos Godisflyget er en fin måde at tanke lidt sukker op på, hvis ferien netop er startet og turen går nordpå i Sverige – eller måske som det sidste stop i Sverige på hjemrejsen. Der er masser af parkeringspladser lige ved Godisflyget, og I kan betale med kreditkort/betalingskort. 

Kort

Vis på kort

Oplev Sverige - skab din egen historie